1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2013 22:24

«Άκυρο» στα αιτήματα αναβολής από ΑΣΕΑΔ που εκδίκασε τις προσφυγές Ορεστιάδας και Ηρακλή

Την υπόθεση σχετικά με τις προσφυγές του Α.Ο.Ορεστιάδας και του Γ.Σ.Ηρακλής κατά της απόφασης της ΕΣΑΠ για επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, εκδίκασε το ΑΣΕΑΔ, που δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα αναβολής. Μέχρι την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 οι εμπλεκόμενες πλευρές κλήθηκαν να καταθέσουν υπομνήματα, και πλέον αναμένουμε την απόφαση.

Αναλυτικά:

Αρχικά απερρίφθη το αίτημα της Ορεστιάδας για χορήγηση αναβολής της δίκης. Επίσης απερρίφθη το αίτημα για να υποχρεωθεί η ΕΣΑΠ να χορηγήσει το πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας. Επίσης, απορρίφθηκε το αίτημα του Γ.Σ.Ηρακλής για αναβολή της δίκης λόγω εκκρεμοδικίας της προσφυγής του στα διοικητικά δικαστήρια.


Κατόπιν των ανωτέρω όλες οι πλευρές ανέπτυξαν τα επιχειρήματα τους και αναμένονται οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης. Παράσταση υπέρ της ΕΣΑΠ έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης. Τον Α.Ο.Ορεστιάδας εκπροσώπησε ο δικηγόρος Παντελής Δέδες και τον Γ.Σ.Ηρακλής η δικηγόρος Μαρία Βαγένα.

4 σχόλια

  • Comment Link Ex-παλητης Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 14:21 posted by Ex-παλητης

    Τελικα εδω και δυο χρονια που διοικουν αυτοι οι απιστευτοι τυποι τα βγαλανε τα καστανα απο τη φωτια; Γιατι εγω βλεπω μονο διαλυση και απανωτους υποβιβασμους. Αυτοι ρε φιλε ολοι μαζι οι Τσιργογιαννηδες και σια οχι καστανα δε μπορουν να βγαλουν απο τη φωτια αλλα ουτε να βρουνε ωμα καστανα. Τελεια ανικανοτητα. Ακομα και το τζουντο μπορουν να υποβιβασουν. Και απο βλαχομαγκια αλλο τιποτα. Βριζουν τον Κολυμπατζη αλλα οταν θελουν κανενα χιλιαρικο στον Κολυμπατζη τρεχουν. Και παριστανουν και τη διοικουσα. Αραγε με ποιο διορισμο και ποια δικαστικη αποφαση. Και υπαρχουν ανθρωποι που τους υποστηριζουν; Δε νομιζω μαλλον οι ιδιοι γραφουν αυτες τις αστειοτητες. Καταστροφεις και ανυπαρκτοι.

  • Comment Link Rgf Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 12:42 posted by Rgf

    Για ποιο νταμπλ μιλατε..Το πρωταθλημα δκεν τελειωσε, ΠΟΤΕΕΕ..!!!!! Ξεφτιλησε ολο το "συστημα", η Συρος, το ξεχνατε...Ποιο πρωταθλημα ;

  • Comment Link insider Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 09:26 posted by insider

    Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια. Τάζοντας, υποθηκεύοντας το μέλλον και χρεώνοντας τις μελλοντικές διοικήσεις έγινε ο Ηρακλής πρωταθλητής επί Κολυμπατζή, Λεώνη κλπ. Αυτά πληρώνετε σήμερα! Και αντί να καυτηριάζετε αυτή την "πολιτική" που κατέστρεψε το σύλλογό σας (αλλά και τη χώρα ολόκληρη) ως γνήσια τέκνα της μεταπολίτευσης σας φταίνε οι άνθρωποι που κλήθηκαν να βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά. Μπορεί κι αυτοί να έκαναν λάθη αλλά όχι και να εξυμνούμε τους καταστροφείς!

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 05:23 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ

    το αστείο με τους ψευτοπαράγοντες που λένε ότι διοικούν τον Ηρακλή είναι ότι την κα Βαγενά η οποία είναι άξια και σοβαρή νομικός και που γνωριζει όλα τα θέματα του Ηρακλή, στην αρχή της χρονιάς δε θέλανε ούτε να ακούσουν γι αυτή.Ξέρετε γιατί; Γιατί απλά ήταν εκπρόσωπος του Ηρακλή και την περίοδο Κολύμπατζη και δε θέλανε τίποτα από αυτήν την περίοδο.Για τον ίδιο λόγο δε ζήτησαν αρωγή ούτε από τον κο Αρτοποιό που εκπροσώπησε επάξια τον Ηρακλή σε ένα σωρό δίκες.Προτίμησαν το δικό τους νομικό που βέβαια είναι και μέλος της λέσχης τους.Αλίμονο. Θαυμάστε τους λοιπόν.Βάλανε τα προσωπικά τους και τις εμπάθειες τους πάνω από την ομάδα.Αυτοίείναι που θέλουν να διοικήσουν τον Ηρακλή. Και τον φέρανε αγωνιστικά στη δέκατη θέση από την πρώτη που τους παρέδωσε την ομάδα η διοίκηση Κολύμπατζη και στον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό για τους ίδιους λόγους που η διοίκηση του Κολύμπατζη δεν έπαθε απολύτως τίποτα.Βεβαίως συγκρίνω τώρα ανόμοια πράγματα. Τι σχέση μπορεί να έχουν σε δυνατότητες και γνωσεις γύρω από το άθλημα αλλά και οικονομικές οι Κολύμπατζης, Μανωλόπουλος,Αρτοποιός,Σκούμπας και πολλοί οικονομικά δυνατοί φίλοι τους που είχαν την ομάδα πρωταθλήτρια και κυπελλούχα με τα ίδια προβλήματα με τους Τσιργογιάννη, Κλιάτση,Μεσθανέα,Πατσινακίδη,Βαζάκα και καμμιά 4-5 άτομα της λέσχης τους που μέσα σε ενα χρόνο κατάφεραν να απαξιώσουν τη μεγαλύτερη ομάδα του αθλήματος και να μην ασχολείται κανείς, ακόμα και οι ίδιοι οι ηρακληδείς.Πήραν μια ομάδα στον αφρό και την πήγαν στον πάτο.Αγνοια; Ανικανότητα;Εμπάθεια; Πιστεύω όλα μαζί.Κι ενώ οι προηγούμενοι τους είχαν ενημερώσει για τα δεινά που θα είχε η ομάδα και τους πρότειναν λύσεις αυτοί σφύριζαν αδιάφορα. Πάντα βέβαια και με την υποστήριξη του Μπερμπέρογλου που ακόμα κι αυτόν που τους βοήθησε τον καθάρισαν και έβαλαν στη θέση του.......ας μην πω καλύτερα γιατί είμαι και ευγενικός.Κύριοι που παριστάνετε τη διοίκηση ενώ πια όλοι γνωρίζουν ότι δεν είστε και απλά μπαινοβγαίνετε στα γραφεία, η συνελευση του Ιουνίου του 2012 στο Καψής θα σας κυνηγάει πάντα. Αποκλειστικά υπευθυνοι για το κατάντημα είστε εσείς όσες συνελέυσεις παρωδία και να κάνετε.Αλήθεια πόσους περιμένετε στη συνέλευση; Πάνω από 30 σύνολο και 10 με 20 οικονομικά τακτοποιημένους; Πηγαίνετε για νέο αρνητικό ρεκόρ; Για να δούμε.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ