1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2022 02:51

Ηρακλής Θεοδόρου: "Τα σερβίς του Μίλων και τα λάθη μας κόστισαν ακριβά"

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από το Μίλωνα με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

«Ενώ μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά καλά και με διάθεση, σίγουρα η πίεση του σερβίς και τα δικά μας λάθη μας έκαναν να χάσουμε την συγκέντρωση μας και κάναμε μια κακή εμφάνιση γιατί πραγματικά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στα επόμενα σετ τον Μίλωνα στο σκορ. Δυσκολευτήκαμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν είχαμε καλό σερβις, ποιοτικό ώστε να δυσκολέψουμε τον Μίλωνα και του βγήκαν όλα πιο εύκολα. Θα παλέψουμε στην ρεβάνς για το καλύτερο και να πάρουμε την πρόκριση».

 

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Αλέξανδρος Γραμμενούδης δήλωσε: « Υπήρχαν καλά κομμάτια στο παιχνίδι αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο η πλειονότητα των φάσεων δεν απέδειξε την δυναμική μας. Ήταν ένα ματς το οποίο δεν μας πήγε καλά για διάφορους λόγους που θα κοιτάξουμε στην προπόνηση να το διορθώσουμε. Ο επαναληπτικός αγώνας είναι κοντά και ελπίζω να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό, θα το αποδείξουμε»

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ