Εκτυπώστε τη σελίδα
27-11-2022 02:03

Μιλενκόσκι: «Παίξαμε σοβαρά και πήραμε τη νίκη», Ψάρας: «Δίκαιη η επικράτηση του ΠΑΟΚ»

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μίλωνα, μίλησαν μετά τη λήξη του ματς  ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόνσκι και του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόνσκι δήλωσε: «Παίξαμε καλά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σοβαρό και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα να βοηθήσουν. Κάναμε αυτό που θέλαμε, αν και στο πρώτο και δεύτερο σετ δεν ήταν τόσο εύκολα, γιατί ο Μίλωνας έχει καλή ομάδα, δεν μπορείς να παίξεις αν δεν είσαι σοβαρός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε καλό μπλοκ και transition, ο Μίλωνας δεν ήταν τόσο καλός στο μπλοκ. Κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα. Έρχεται πολύ δύσκολη περίοδος, πρέπει να ξεχάσουμε τις προπονήσεις, θα έχουμε συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, θα δώσουμε έμφαση στην τακτική».

O προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρας δήλωσες: «Σήμερα τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Όλοι πια μας υπολογίζουν και δίνουν τα πάντα, είναι προετοιμασμένοι για μας, κάτι που μας δίνει αξία, αλλά είναι δύσκολο το έργο. Στο πρώτο σετ κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ σε χαμηλά ποσοστά, αλλά η μετάβαση στην επίθεση δεν ήταν καλή, μετά επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δίκαια ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα είναι καταπληκτικό, είχα να δω ένα τέτοιο εδώ και 20 χρόνια, δεν είναι πλέον δύο ταχυτήτων, τα αποτελέσματα είναι πολύ απρόβλεπτα, κι αυτό κάνει το βόλεϊ να μπαίνει πεισσότερο στα σπίτια όλων. Είναι πια δημοφιλές και εμείς σαν Μίλωνας είμαστε μέρος αυτής της διαιδικασίας».