1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2022 00:17

Ανδρεόπουλος: " Μεγάλη νίκη σε γεμάτο γήπεδο" Κρεούζης: "Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας"

 Δηλώσεις των προπονητών Δημήτρρη Ανδρεόπούλου και Ηλία Κρεούζη του Άθλου Ορεστιάδας για το σπουδαίο θέαμα που προσέφεραν στο μεταξύ τους παιχνίδι:

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ελλάδας, ήταν καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια μέσα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι το έργο μας θα ήταν πολύ δύσκολο προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας, καθώς αυτός ο κόσμος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και εμείς θα πρέπει να του δίνουμε χαρά. Θεωρώ πως με τον κερδισμένο βαθμό του δώσαμε κάποια χαρά, παρόλο που δεν πήραμε πάλι τη νίκη, κάτι που χρειαζόμαστε πολύ.

Αγωνιστικά δεν μπορώ να πω ότι έλειψαν πολλά πράγματα, κάναμε κάποια λάθη στο ται μπρέικ τα οποία μας στοίχισαν, αλλά και σίγουρα δεν κρατήσαμε την τακτική μας στο ΄σέρβις, όπως είχαμε πει από την αρχή. Σε όσα σετ το κάναμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί και νομίζω πως εκεί κρίθηκε το ματς".

Ο διαγώνιος του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννης Τσολακίδης είπε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά στην πρώτη μας νίκη και μεγάλο ρόλο σε αυτό θεωρώ πως έπαιξε η κερκίδα. Για ένα ακόμη ματς είχαμε χιλιάδες κόσμο και πραγματικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και είχαμε μία ακόμη γιορτή του βόλεϊ. Μέσα στην έδρα μας είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι που ξεκάθαρα οφείλεται στην κερκίδα μας και κάθε εβδομάδα προσπαθούμε για τη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του στην Ορεστιάδα με 3-2 σετ: "Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα μου και μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και συγχαρητήρια και για τις δύο ομάδες για το βόλεϊ που έπαιξαν. Μακάρι να παίζονταν πάντα αυτό το επίπεδο.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν. Ηταν μία πολύ ωραία βραδιά σε γεμάτο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη και την απόδοση. Έχουμε κάποια κενά που μας κοστίζουν σε σετ αλλά στη στιγμή που είμαστε είμαστε καλά. Μπράβο σε όλους.

Το βόλεϊ χρειάζεται όλες τις υγιείς δυνάμεις. Εχουμε δυνάμεις πολλές και κρυφές δυνάμεις. Η Volley League είναι το καμάρι μας εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρει υψηλής ποιότητας θέαμα και πρέπει να την αναδείξουμε ακόμα περισσότερο όλοι μαζί και ειδικά εσείς οι δημοσιογράφοι. Εφέτος ένα ευρωπαϊκό κύπελλο είναι κοντά σε ελληνικά χέρια και αυτό πρέπει να το καταλάβεται και να το φουντώσετε και άλλο. Είναι πολύ πιθανό να κατακτηθεί από ελληνική ομάδα. Κάθε ματς στο πρωτάθλημα τα θαυμάζει ο κόσμος. Δώστε μας και άλλη ώθηση".

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: "Ηταν κάτι που το περιμέναμε γιατί ο Άθλος στην Ορεστιάδα είναι δυνατή. Μας πίεσε στο σερβίς και κατάφερε σε πολλά σημεία του αγώνα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε να αναπτυχθεί πιο εύκολα ο αντίπαλος μας σε σημείο που δε μπορέσαμε να εκμεταλευτούμε το μπλοκ άμυνα. Εχει σημασία που στο κρίσιμο 5ο σετ μειώσαμε τα λάθη στο σερβίς, πιέσαμε την Ορεστιάδα και έτσι πήραμε τον αγώνα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ