1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2022 21:55

Ψάρρας: «Εκπληκτικός ο Ιντάλγκο» Μολίνα: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Στην κλάση του Κουβανού Ιντάλγκο που έκρινε το ματς με το σέρβις του στάθηκε ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας και ο ακραίος Πέδρο Μολίνα.

Αρχικά ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί και σε καποια σημεία του ματς παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από πέρυσι και συγχαρητήρια για την δίκαιη νίκη του.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σερβίς και ξεκάθαρα στο σερβίς του Ιντάλγκο που ήταν εκπληκτικός αξεπέραστος, δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε με τίποτα. Όταν παιζόταν βόλεϊ είμαστε σχεδόν ισάξιοι, ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη, στην υποδοχή, και σε κομμάτια του σέρβις-μπλοκ άμυνα.

Στόχος που πήγαμε στο Τσάλεντζ καπ ήταν για να μεγαλώσει η ομάδα, και να πάρουν εμπειρίες από μεγάλα παιχνίδια οι παίκτες και κυρίως οι νέοι μας αθλητές. Αυτό θα είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Πήγασο στην Πολίχνη και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι, διαβασμένοι και αν είναι δυνατό να κάνουμε την πρώτη μας νίκη.»

Ο Πορτορικάνος ακραίος,Πέδρο Μολίνα, είπε για το ματς:

«Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Μίλωνας προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός σετ με σετ αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Είναι η πρώτη χρονιά που παιζω στο εξωτερικό. Ηταν ένα καλό ξεκίνημα για τον Μίλωνα και ελπίζω στη συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ