1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2022 00:13

Χριστοφιδέλης: "Κρατάμε τη νίκη", Σδραυκάκης: "Διαφορετικό πρόσωπο με τους ξένους"

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης ο πασαδόρος της ομάδας των βορείων προαστίων Κώστας Στιβαχτής, καθώς και ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας και ο κεντρικός Γιάννης Παντακίδης μετά τη νίκη με 3-0 σετ της Κηφισιάς στη πρεμιέρα της Volley League.

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:"Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Για εμάς έγινε ακόμα πιο δύσκολη καθώς το ρόστερ με το οποίο κατέβηκε ο Αριστοτέλης ήταν άγνωστο λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Εκ των υστέρων θεωρώ ότι αν ο Αριστοτέλης ήταν πλήρης, εμείς δεν θα είμασταν τόσο στρεσαρισμένοι. Στο πρώτο ήταν εμφανές ότι είχαμε άγχος. Στην συνέχεια δεν θα έλεγα ότι απελευθερωθήκαμε, αλλά βρήκαμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και πήραμε τη νίκη. Απόψε κάναμε αρκετά μπλοκ όμως θα μπορούσαν να είναι αρκετά περισσότερα. Όταν ένας αθλητής είναι αγχωμένος είναι δύσκολο να αποδώσει αυτό που μπορεί. Τους κατανοώ αλλά δεν του δικαιολογώ. Ασφαλώς κρατάμε τη νίκη η οποία είναι πάντα σημαντική.Πλέον κοιτάμε από Δευτέρα να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Απαντώντας στην ερώτηση για τα πολλά νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα τόνισε: "Φέτος έχουμε στην ομάδα πολλούς νέους αθλητές, Είναι μια διαφορετική ομάδα από πέρσι. Έχουμε δώσει ρόλο βασικού σε νέα παιδιά. Αυτός είναι ακόμα ένας στόχος μας. Ο κάθε αθλητής έχει τον ρόλο του στην ομάδα και ανα πάσα στιγμή θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: "Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι για το τρίποντο που πήραμε. Όσον αφορά στην απόδοση μας είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε ακόμα στο 100 τοις 100. Οι απουσίες του Αριστοτέλη ίσως να έπαιξαν και αυτές τον ρόλο του. Χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ίσως να πιστέψαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε πιο εύκολα. Μπορούμε να παίξουμε σαφώς καλύτερα και το έχουμε αποδείξει στα φιλικά το προηγούμενο διάστημα. Για το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό το 1ο σετ. Μετά την κατάκτηση του έφυγε κάπως η νευρικότητα που είχαμε".

Ο προπονητής του Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλη Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων. Εμείς στη σύνθεση μας είχαμε αθλητές που έπαιξαν πρώτη φορά στη Volley League. Είναι δεδομένο ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την προσθήκη των 4 ξένων αθλητών θα παρουσιάσουμε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο".

Ο κεντρικός του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Γιάννης Παντακίδης είπε: "Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαμε, ειδικά στο πρώτο σετ δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.και θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Στόχος μας είναι η παραμονή στη Volley League. Από την πλευρά μας περιμένουμε από τους επιχειρηματίες του τόπου μας, με την υπόσχεση που έχουν δώσει, να είναι δίπλα μας και να ξεκινήσουν να μας βοηθούν, έτσι ώστε να είμαστε πλήρεις στα επόμενα παιχνίδια".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ