1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2022 20:51

Θοδωρής Τσαδήμας: Θα είμαστε έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό

Ο λίμπερο του Ο.Φ.Η. Θοδωρής Τσαδήμας αναφέρθηκε στην ήττα με 3-1 σετ από τον Αριστοτέλη στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και στην απουσία των ξένων και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα θα αγωνιστεί πλήρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Επίσης αναφέρθηκε στο θάνατο του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη και στις μεγάλες καταστροφές που έχουν γίνει σήμερα στην Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας:

 

"Είμαστε πολύ λυπημένοι για την άδικη απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που χάθηκε ένας τόσο μεγάλος αθλητής, ένας Ολυμπιονίκης. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θέλω να σταθώ στους πληγέντες της Κρήτης. Εχουν πλημυρίσει τα πάντα, έχουμε νεκρούς και εύχομαι ότι καλύτερο στους πολίτες που δοκιμάζονται λόγω της κακοκαιρίας. Είχαμε τεράστιες ελείψεις. Οι 4 στους 6 βασικούς μας δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Στόχος μας ήταν να παίξουμε σωστά στην οργάνωση του παιχνιδιού . Δείξαμε καλύτερη εικόνα από χθες στον αγώνα με τον Άθλο. Η δυναμική μας δεν είναι αυτή. Στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού θα είμαστε καλύτεροι και έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ