1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2022 20:31

'Ηττα για τον Άθλο Ορεστιάδας με 1-3 απο την Μάρεκ

Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο συνολικός απολογισμός των δύο πρώτων φετινών φιλικών προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας με την βουλγαρική Marek Union-Ivkoni στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς».

Μετά το χθεσινό ισόπαλο (2-2) παιχνίδι, οι παίκτες του Πετρόφ ηττήθηκαν με 1-3 (25-16, 22-25, 19-25, 12-25) από την ομάδα της Ντούπνιτσα.

Και σε αυτό το ματς, ο Βούλγαρος κοουτς κράτησε στον πάγκο τον Αλγκούλ, ενώ δοκίμασε και πάλι πρόσωπα και σχήματα από τα οποία έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Στο δεύτερο φιλικό ο Άθλος μπήκε με ενθουσιασμό και συγκέντρωση στο ματς, απέφυγε τα πολλά λάθη, πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος με 25-16. Η συνέχεια όμως, ήταν διαφορετική καθώς, οι Βούλγαροι ανέβασαν την απόδοση τους, και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων, με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ολική ανατροπή (1-3) επικρατώντας στα τρία επόμενα σετ, 22-25, 19-25, 12-25

Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος σχολίασε για την εμφάνιση των γηπεδούχων: «Ήταν τα πρώτα μας φιλικά παιχνίδια και είμαστε ακόμη στο στάδιο προετοιμασίας. Δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, οπότε είναι λογικό να υπάρχει κόπωση και τα πόδια μας να μην είναι ακόμη έτοιμα στο βαθμό και την κατάσταση που θέλουμε. Ωστόσο αυτά τα δυνατά τεστ θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, να δούμε τα λάθη μας, να «δέσουμε» ως ομάδα και να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς».

 Tην επόμενη εβδομάδα, ο Άθλος προγραμματίζει να μεταβεί στη Βουλγαρία, προκειμένου να δώσει δύο ακόμη δυνατά φιλικά με την Στάρα Ζαγόρα και την πανίσχυρη φιναλίστ πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Σούπερ Καπ Βουλγαρίας, Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, στο πάγκο της οποίας βρίσκεται ο πρώην παίκτης της Ορεστιάδας και ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας, Νίκι Ζελιάσκοφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ