1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2022 23:36

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον Άθλο

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Άθλος Ορεστιάδας στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν με την βουλγαρική Marek Union-Ivkoni το οποίο έληξε 2-2 ενω αύριο Παρασκευή 23/9 στις 14.00 θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αγωνιστικά το πρώτο από τα δύο «κρας» τεστ που είναι προγραμματισμένα στο κλειστό «Ν. Σαμαράς», η νεοφώτιστη ομάδα της Volley League, παρουσία αρκετών φίλων της, και με τον Λίβυο κεντρικό, Αλγκούλ στον πάγκο, ήρθε μετά από ενδιαφέρον ματς, ισόπαλη 2-2 (17-25, 25-23, 28-26, 19-25) σετ με την Μάρεκ. Στο τέλος και μετά από συμφωνία των δύο τεχνικών, δεν παίχθηκε 5ο σετ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός του Άθλου, Ατανάς Πετρόφ έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών καθώς αν και ήταν το πρώτο ματς και τα πόδια τους βαριά από την προετοιμασία, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο 4ο σετ μάλιστα ο κ. Πετρόφ δοκίμασε τακτικές και σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε Σπανό, Τσολακίδη και Διαμαντίδη.

Πετρόφ: «Είδα κάποια καλά στοιχεία»

«Για πρώτο παιχνίδι στη σεζόν, έμεινα ικανοποιημένος, αφού αν και ανέτοιμοι βέβαια, είδα κάποια καλά στοιχεία από τους αθλητές. Ξέρω πως τα πόδια τους είναι ακόμη «βαριά», αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και δεδομένων των συνθηκών περιμένω αύριο, να βγάλουμε στο γήπεδο ακόμη περισσότερα πράγματα» δήλωσε ο κ. Πετρόφ.

Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη ομάδα του γνωστού στην Ορεστιάδα Βούλγαρου, παλιού άσου του ΑΟΟρεστιαδας  και νυν τεχνικού της Marek Union-Ivkoni, Ναϊντίν Ναϊντένοφ, φάνηκε σαφώς πιο έτοιμη, καθώς έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, στην πόλη Νις της Σερβίας, η ομάδα από την Ντούπνιτσα πήρε την πρωτιά στο φιλικό τουρνουά «Kupa Constantine», που διεξήχθη με τη συμμετοχή 4 ομάδων για τα 50 χρόνια του συλλόγου της Νις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ