Εκτυπώστε τη σελίδα
21-09-2022 23:45

Αποκαλυπτήρια Άθλου με διπλά φιλικά απέναντι στην Marek Union

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της Volley League, ο Άθλος Ορεστιάδας υποδέχεται αύριο Πέμπτη 22/9 και την Παρασκευή 23/9 στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», την βουλγαρική Marek Union-Ivkoni.

Στόχος της ομάδας του κ. Πετρόφ είναι μέσα από τις δοκιμές προσώπων και σχημάτων στα δυνατά φιλικά απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, να βελτιώσει τα στοιχεία του παιχνιδιού της.

Η βουλγαρική Marek Union-Ivkoni έχει έδρα την Ντούπνιτσα, από την οποία «ξεπήδησε» ο Βούλγαρος σουπερστάρ Τσβέταν Σοκόλοφ. Στη γειτονική χώρα θεωρείται μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού βόλεϊ με 4 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και πολλές διεθνείς παρουσίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ( 5 συμμετοχές Challenge Cup, 4 συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ, 1 σε Cev Cup).

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 18.00, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση ορίστηκε στις 14.00 της Παρασκευής, λόγω εσπευσμένης αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας.Και στα δύο φιλικά παιχνίδια η διοίκηση του ΤΑΑ αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, ώστε όλοι να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από το βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που υπόσχεται να τους προσφέρει τη φετινή σεζόν ο Άθλος Ορεστιάδας.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Πέμπτη 22/9, 18.00: Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», Άθλος Ορεστιάδας – Marek Union-Ivkoni

Παρασκευή 23/9, 14.00: Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», Άθλος Ορεστιάδας – Marek Union-Ivkoni