Εκτυπώστε τη σελίδα
21-09-2022 23:06

Τζουλιάνι: «Είχαμε διάθεση» Ιντάλγκο: «Χτίζουμε ομάδα για τίτλο»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για την νίκη κόντρα στηνΤάραντο που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση:

«Μπορώ να πω, ότι ήταν ένα καλό ματς, γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και τα παιδιά δεν νιώθουν και τόσο… φρέσκα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δίνουν τα πάντα, βγάζουν διάθεση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τώρα, συνεχίσουμε για το δεύτερο ματς εδώ, στην Ιταλία».

 Ο Κουβανός Σαλβαδόρ Ιντάλγκο που πήρε 4 απο τους 10 άσσους του ματς δήλωσε: «Σίγουρα, ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, την ίδια ώρα και δύσκολο, γιατί είναι η πρώτη φορά που παίξαμε όλοι μαζί, μετά από τόσο καιρό δουλειάς και νομίζω, είχαμε καλή χημεία.

Δείξαμε ότι είμαστε πολύ τεχνική ομάδα, ότι έχουμε ποιότητα, ήμασταν καλοί σε σερβίς, μπλοκ και επίθεση. Νομίζω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τώρα απλά το χτίζουμε αυτό.

Πρέπει να δουλεύουμε, να δουλεύουμε συνέχεια, να βρούμε περισσότερη χημεία, να ξεκινήσουμε καλά στη σεζόν και να παρουσιάσουμε μια καλή δουλειά στον κόσμο μας, στον κόσμο του Ολυμπιακού, ώστε να τον κάνουμε χαρούμενο».