1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2022 16:04

Στη διάθεση του Δεληκώστα ο Ιγκοπ Σικούκου."Πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ"

“Η Ελληνική Λίγκα και ο ΟΦΗ είναι μια πρόκληση για την καριέρα μου" τόνισε ο 28χρονος (21/10/1994) Αφρικανός διαγώνιος (2μ04) του ΟΦΗ, Ιγκοπ Σικούκου που βρίσκεται και αυτός στο Ηράκλειο και τέθηκε ήδη στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα.

Ο Σικούκου, δήλωσε ενημερωμένος για το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον ΟΦΗ, στον οποίο θα συναντήσει ένα παίκτη με τον οποίο έπαιξε στο Ισραήλ τον Καναδό ακραίο  Τζάρεντ Τζάρβις.

"Ο Τζαρεντ μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον προπονητή, ο οποίος δουλεύει σε υψηλό επίπεδο" τονίζει ο Sikuku, που έχει καταγωγή απο την Μποτσουάνα της Αφρικής."Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Παρακολουθώ την Ελληνική Λίγκα και θέλω να δείξω τις δυνατότητες μου" ανέφερε ο διαγώνιος του ΟΦΗ

.Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν την Δευτέρα (19/9) στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα του Κώστα Δεληκώστα να περιλαμβάνει το πρωί προπόνηση στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ