1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2022 00:41

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Καζάζης: "Κόντρα στο πλεονέκτημα τίτλου που έχουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός"

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης εκπροσώπησε την ομάδα της Σύρου στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League και χωρίς περιστροφές μίλησε με ρεαλισμό για την εικόνα του νέου πρωταθλήματος αλλά και τους στόχους που έχει θέσει στο νέο ξεκίνημα που κάνει στην Ερμούπολη.

Ο Δημήτρης Καζαζης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μέσα στην αγαπητή οικογένεια του βόλεϊ. Έχω την τιμή να είμαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει κάνει πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια. Είναι μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστεί. Δεν έχει κάνει ίσως το τελικό βήμα για να καθιερωθεί στην ελίτ του βόλεϊ. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ιδιαίτερο.

Εδώ στην αίθουσα βλέπουμε αθλητές οι οποίοι ερχόντουσαν στην Ελλάδα πριν από μία δεκαετία, όπως και αθλητές διαμάντια όπως ο αγαπημένος μου Μπόμπι (σ.σ.Γιορντάνοφ). Και αυτό δίνει ιδιαίτερη αξία. Και οι ομάδες της δεύτερης ταχύτητας, η Ορεστιάδα, η Σκύδρα, ο Πήγασος, ο ΟΦΗ, ο Μίλων και η Κηφισιά θα είναι σημαντικές παρουσίες.

Σίγουρα οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν πιο σημαντικά εφόδια αλλά δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στα πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν πλεονέκτημα για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός έρχεται με τον αέρα του πρωταθλητή και μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν ενισχυθεί πολύ δυνατά με εξαιρετικούς παίκτες πρότυπα. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ έχουμε ενισχυθεί.

Θα δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο. Και οργανωτικά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα της Σύρου. Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων, αλλά πιο πολύ ο τρόπος που πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε λίγο πιο πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά εάν μας δώσουν την ευκαιρία θα την αξιοποιήσουμε".

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ