1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2022 20:07

O Mίλων ξεκίνησε την προετοιμασία του, ήρθε ο Χερ, έρχεται ο Μολίνα

Από την «πρώτη» προπόνηση της ανδρικής ομάδας του Μίλωνα, έλειπαν οι διεθνείς έφηβοι Νανόπουλος και Θεοδόσης και ο διεθνής Πουερτορικανός Πέδρο Μολίνα που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών.

 
Ο Καναδός πασαδόρος Λουκ Χερ αφίχθηκε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ ο Μολίνα μετά τον αποκλεισμό του Πουέρτο Ρίκο από τη φάση των "16" του Μουντιάλ θα έρθει σύντομα.

Η πρώτη συνάντηση για την Ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/8/2022, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23.


Μιας χρονιάς με ιδιαίτερη σημασία για τον Μίλωνα, δεδομένης της συμμετοχής του για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Coach Σάκη Ψάρρα και τις συστάσεις με όλο το προπονητικό και διοικητικό team, ο προπονητής της ομάδας ανάλυσε στους αθλητές τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του Συλλόγου.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της οποίας το βασικό μέρος ανάλαβε ο γυμναστής της ομάδας Αριστοτέλης Γεωργόπουλος.


 

milwn1prvti.jpgmilwn1prvti2.jpgmilwn1prvti3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ