1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2022 22:16

Φοίνικας Σύρου: Νέα ανακοίνωση για συσπείρωση των φορέων του νησιού και στήριξη της ομάδας

Δεύτερη ανακοίνωση-κάλεσμα στους αρμόδιους φορείς και τους φιλάθλους της ομάδας για συσπείρωση και στήριξη για τη νέα σεζόν, εξέδωσε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου, η οποία αύριο Τρίτη 28/6 θα παρουσιάσει και νέο της προπονητή τον Δημήτρη Καζάζη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η Διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ενημερώνει σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για την προσεχή σεζόν. Η Διοίκηση αρχικά απηύθυνε κάλεσμα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, στον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα και στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννη Ρούσσο.

Ως αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εφ’ όλης της ύλης στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του Δημάρχου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ενώ θετική ανταπόκριση υπήρξε και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, σε επικοινωνία που ακολούθησε. Στη συνάντηση ο δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους ώστε ο Φοίνικας να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στους κορυφαίους του ελληνικού βόλεϊ και να διαφημίζει τη Σύρο, ενώ ο κ. Ρούσσος τόνισε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα στο μέτρο του εφικτού, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Διοίκηση της ομάδας δεσμεύτηκε με τη σειρά της ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να αξιοποιήσει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις και να κινητοποιήσει και τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς, καθώς και όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει ώστε η ομάδα να παραμείνει ομάδα ολόκληρου του νησιού. Κατόπιν τούτου, ο χορηγός δήλωσε πως εφόσον οι δεσμεύσεις αυτές γίνουν πράξη, ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι η ομάδα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Α1. Τέλος, η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τόσο τον κ. Ν. Λειβαδάρα για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα, όσο και τον κ. Γ. Χατζημάρκο για τη θετική του στάση, καθώς και τον κ. Γ. Ρούσσο.

Επιπλέον, ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που ενδιαφέρθηκαν για το μέλλον του συλλόγου και αναμένει την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα που θα ακολουθήσει για τη συσπείρωση και την κοινή προσπάθεια όλων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ