1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2022 21:24

Αίτημα για χρήση Video Challenge στο δεύτερο μπαράζ με τον Άθλο Ορεστιάδας κατέθεσε ο Φίλιππος Βέροιας

Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας κατέθεσε αίτημα για χρήση Video Challenge στο δεύτερο ματς με Άθλο Ορεστιάδας για τα μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Volley League που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

Αναλυτικά η αίτηση του Φίλιππου προς την ΕΟΠΕ για το Video Challenge αναφέρει

Προς: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.ΟΠΕ.)
Κοινοποίηση: Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ), ΚΕΔ ΕΟΠΕ – ΟΔΒΕ

Στο σαββατιάτικο (30/4) ντέρμπι στη Βέροια με τον Άθλο Ορεστιάδας, όπου παίζονταν οι κόποι και τα όνειρα μιας ολόκληρης χρονιάς, γίναμε μάρτυρες κάποιων εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων. Αν και οι περισσότερες υποδείξεις ήταν εις βάρος της ομάδας μας, θεωρούμε πραγματικά από σεβασμό και εκτίμηση που τρέφουμε στα πρόσωπο των διεθνών μας διαιτητών, ότι επρόκειτο για καθαρά «ανθρώπινα λάθη», τα οποία συμβαίνουν.

Επίσης οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας, ο οποίος, όπως και ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας τα έδωσε όλα για τη νίκη και τελικά κατάφερε να φύγει από το ΔΑΚ Δ. Βικέλας» με το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή στο προσεχές β’ παιχνίδι της Ορεστιάδας (4/5), η ομάδα μας παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» και κάθε λάθος διαιτητικό σφύριγμα, θα φέρει τον Α.Π.Σ Φίλιππο Βέροιας πιο κοντά «στο χείλος του υποβιβασμού», θα θέλαμε με κάθε σεβασμό, να ζητήσουμε από τη διοργανώτρια αρχή των αγώνων, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης, την χρήση της τεχνολογίας Video Challenge, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα αποφευχθούν τυχόν διαιτητικά λάθη σε κρίσιμες φάσεις.

Παράλληλα για να μην υπάρξουν λαβές για παραμικρό σχόλιο, αιτούμαστε τον ορισμό διαιτητών μελών ουδέτερων γεωγραφικών Συνδέσμων Διαιτησίας, ώστε το αποτέλεσμα του αγώνα να κριθεί αμερόληπτα, εντός των γραμμών του γηπέδου και από τις προσπάθειες των μοναδικών «πρωταγωνιστών» της αναμέτρησης, που δεν πρέπει να είναι άλλοι από τους αθλητές των ομάδων.

Με τα παραπάνω λογικά αιτήματα η διοίκηση του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας, επιθυμεί να αναδείξει το «fair play», προστατεύοντας ασφαλώς τα συμφέροντα της ομάδας μας, αλλά κυρίως να υπερασπιστεί τον «ιδρώτα» των αθλητών, που, στο όνειρο της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, ετοιμάζονται να δώσουν τη μεγαλύτερη ίσως φετινή μάχη διεκδικώντας αυτό που αξίζει στους ίδιους, στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά και στους φιλάθλους ολόκληρης της Ημαθίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ