1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2022 16:01

Ρολάντο Ντεσπέιν: «Είμαι πλέον υγιής και θέλω να παίξω ξανά βόλεϊ στην Ελλάδα»

Στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Ρολάντο Ντεσπέιν για να δει τους αγώνες της Εθνικής νεανίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19. Ο Κουβανός πρώην διαγώνιος του Ολυμπιακού και του Ηρακλή είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς είναι παντρεμένος με Ελληνίδα.


Ο Ρολάντο Ντεσπέιν σε συνέντευξη που έδωσε στο volleynews.gr δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν τρία χρόνια, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι του δεν του επέτρεπε να κάνει αυτό που αγαπάει. Να παίζει βόλεϊ.

«Πέρασα δύσκολα τα τελευταία χρόνια, καθώς αντιμετώπιζα έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι μου. Πλέον όμως είμαι υγιής 100% και βρίσκομαι καθημερινά στο γυμναστήριο για να επανέλθει το σώμα μου σε καλή κατάσταση» σχολίασε αρχικά ο Ντεσπέιν.

«Από εβδομάδα θα μπω και στο γήπεδο ξανά και θα πιάσω μπάλα. Μου είχε λείψει πάρα πολύ και χαίρομαι που πλέον μπορώ και πάλι να πατήσω γήπεδο και να κάνω αυτό που αγαπάω. Θα ξεκινήσω και επαφές με ομάδες στην Ελλάδα για να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Το θετικό είναι ότι μπορώ να αγωνιστώ και ως Έλληνας. Έχω παντρευτεί Ελληνίδα και μόλις τελειώσω κάποια διαδικαστικά θα μπορώ να αγωνίζομαι ως Έλληνας».

Ο Ντεσπέιν την Παρασκευή 8 Απριλίου βρέθηκε και στο Κατσάνειο για να δει την μεγάλη του αγάπη, τον Ηρακλή, να παίρνει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ΕΠΕΣΘ.

«Ναι πήγα να δω το παιχνίδι. Στεναχωριέμαι που ο Ηρακλής βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία. Δεν του αξίζει. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει και με τον κόσμο στο πλευρό του που είμαι σίγουρος ότι θα είναι θα ανέβει και πάλι στη Volley League».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ