Εκτυπώστε τη σελίδα
08-04-2022 22:45

Τζουλιάνι: «Παίξαμε καλά σε κρίσιμο παιχνίδι»-Μιλενκόσκι: «Δυσκόλεψαν τα πράγματα για μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζιουλιάνι είπε μετά την λήξη του ντέρμπι:

Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά σε έναν κρίσιμο αγώνα που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Νικήσαμε στην έδρα μιας δυνατής ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ημασταν καλύτεροι στο σερβίς και στο μπλοκ και κρατήσαμε υποδοχή και άμυνα. Πήραμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε. Εχουμε ακόμα τέσσερις στροφές και ελπίζω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: "Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το τρίποντο και τα καταφέραμε. Για μένα το κλειδί της νίκης ήταν το 2ο σετ αλλά και η ανατροπή στο 4ο σετ. Κλείσαμε τα ατού της Σύρου. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Σήμερα δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ο προπονητής του Φοίνικα Γιόσκο Μιλενκόσνκι είπε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος και νίκησε. Στο 1ο σετ είχαμε κακή υποδοχή και αργήσαμε να μπούμε στον αγώνα. Στο 2ο σετ δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και τυχεροί στις φάσεις που έκριναν το σετ. Στο 4ο σετ όλα πήγαιναν καλά, είχαμε βρει ρυθμό αλλά ανεξήγητα σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλεύτηκε και νίκησε δίκαια. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε. Εχουμε ακόμα τέσσερις αγώνες. Τα πράγματα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα αλλά θα παλέψουμε".

Ο αρχηγός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ανδρέας Φράγκος είπε: "Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο σερβίς. Μας πίεσε πολύ. Εμείς ακόμα και όταν είχαμε καλή υποδοχή δεν εκμεταλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε τη δύσκολη συνέχεια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ανατρέψουμε την κατάσταση".