1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2022 20:35

Ντίνος Χασάπης: "Συγκινημένος για την πρώτη μου βράβευση από το βόλεϊ"

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο Ντίνος Χασάπης αποσύρθηκε από τα κοινά του ανδρικού βόλεϊ και η διοίκηση της ΕΟΠΕ τον τίτμησε για την προσφορά του στο άθλημα και ειδικά στο ανδρικό βόλεϊ τόσο ως αθλητής όσο και ως παράγοντας.Μάλιστα την βράβευση έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ως αθλητής του Παναθηναϊκού πανηγύρισε 5 πρωταθλήματα κυρίως την δεκαετία του ΄70. Το 1990, ένα χρόνο μετά την 3η θέση του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης επέστρεψε στα κοινά ως παράγοντας του τμήματος και ανέλαβε πρώτος πρόεδρος του ΤΑΠ Παναθηναϊκός όταν συστάθηκαν νομικά τα ΤΑΠ. Από το 1995 και για μία τριετία ήταν πρόεδρος της ΕΣΑΠ που λειτουργούσε ως Επιτροπή της ΕΟΠΕ. Εμεινε στον Παναθηναϊκό μέχρι 2002 έχοντας κατακτήσει ως παράγοντας δύο πρωταθλήματα.

"Ηταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα αυτή η βράβευση. Είναι η πρώτη μου βράβευση και ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο για αυτή την πρωτοβουλία των βραβεύσεων. Όταν περνούν τα χρόνια είναι ωραία να βλέπεις πως οι νεότεροι αναγνωρίζουν αυτά που πρόσφερες", δήλωσε στο volleynews.gr ο Ντίνος Χασάπης και πρόσθεσε: "Αυτές οι βραβεύσεις δικαιώνουν αυτούς που βραβεύουν και δίνουν την ευκαιρία στους νεότερους να μάθουν κάποια κομμάτια από την ιστορία"

Επίσης αποκάλυψε πως πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες για την επανεργοποίηση του συλλόγου Παλαιμάχων Διεθνών Αθλητών Πετοσφαίρισης: "Μαζί με άλλους παλιούς διεθνείς προσπαθούμε να δραστηριοποιήσουμε και πάλι τον σύλλογο ο οποίος έχει να προσφέρει πολλά στο άθλημα. Είναι σημαντικό σε όλους τους αγώνες οι άνθρωποι που μάτωσαν για το εθνόσημο να είναι κοντά στο άθλημα και κατ΄ελάχιστο να βρίσκονται στις κερκίδες των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ την ΕΟΠΕ και τον πρόεδρο της Γιώργο Καραμπέτσο όχι μόνο για τις βραβεύσεις αλλά για αυτή την ξεχωριστή γιορτή που ζήσαμε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Γλυφάδας".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ