1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2013 17:52

«Ο Ολυμπιακός που ξεχρεώνει...» (videos)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τον πρόεδρό του Μιχάλη Κουντούρη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο. Μια συνέντευξη στην οποία ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα.

Αρχικά, ο Μιχάλης Κουντούρης παρουσίασε το έργο των τελευταίων δύο χρόνων που έχει αναλάβει τον Ερασιτέχνη. Τόνισε ότι με την προτροπή και την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισε να ασχοληθεί, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές διαβεβαιώσεις ότι το χρέος του Ερασιτέχνη ήταν 3.670.000 ευρώ αποδείχθηκαν ψεύτικες, γιατί το χρέος ξεπερνούσε τα 6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο πλέον, χάρη στις προσπάθειες της νέας διοίκησης σύντομα ο σύλλογος θα απαλλαχθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουντόυρης δεσμεύτηκε ότι τη σεζόν που έρχεται θα αποπληρωθούν χρέη 300.000 ευρώ, ενώ την επόμενη άλλα 150.000 ευρώ. Έτσι, το 2015 ο Ολυμπιακός θα έχει ξεχρεώσει και θα μπορέσει να μπει σε νεα εποχή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι από τους 100 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, που χρωστούσε ο Ολυμπιακός όταν ανέλαβε η παρούσα διοίκηση, μόνο οι τρεις δεν δέχτηκαν διακανονισμό.

Όμως για να έρθουμε σε αυτά που προαναγγέλθηκαν, ο κ. Κουντούρης ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία της ΠΑΕ θα εγκαινιαστεί η κάρτα φιλάθλου που θα είνα μια... ταυτότητα του οπαδού του Ολυμπιακού, ξεχωριστή από την κάρτα μέλους. Αυτή θα κοστίζει μόλις 10 ευρώ και θα είναι αναγκαία για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όλα τα έσοδα από την κάρτα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη.

Επίσης θα υπάρχει και η κάρτα VIP που θα στοιχίζει 150 ευρώ, για όσους θέλουν και έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν περισσότερο. Για αυτούς θα υπάρχουν ειδικά προνόμια όπως εξασφαλισμένο εισιτήριο για κάθε αγώνα της ποδοσφαιτικής ομάδας. Τέλος, σημαντική μείωση υπήρξε και στις κανονικές κάρτες μέλους, αφού η τιμή ορίστηκε στα 50 ευρώ, από τα 60 που ήταν μέχρι πέρσι.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις

Media





3 σχόλια

  • Comment Link απορών Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 05:24 posted by απορών

    η οποία είναι;

  • Comment Link eilikrinestatos Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 21:31 posted by eilikrinestatos

    δυστυχως κυριε κουντουρη δεν πειθεις κανεναν.ολος ο κοσμος ξερει την αληθεια..

  • Comment Link Γ.Σ. Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 15:51 posted by Γ.Σ.

    καλη κινηση να ειμαστε δικαιοι αλλα 10 ευρω ισως ειναι λιγα για να βοηθησει
    μην κραζεται ξερω τις εποχες αλλα η ιστορια μας εχει δειξει οτι στις μεγαλες ομαδες να ενδιαφερονται για τον ερασιτεχνη εμπρακτως καμια 10.000 πανω κατω???!!!ισως λεω πολλους αρα????100.000 ευρω!!!!καλα μεγαλη βοηθεια αλλα για ενα δυο τμηματα το πολυ και οχι επιπεδου πχ βολλευ χρυσων εποχων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ