1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-03-2022 00:18

Πρώτο σερβίς παραμονής για ΟΦΗ και Φίλιππο Βέροιας στην Κρήτη (16/3, 20:00, Live Streaming ESAP T.V.)

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League με τον Ο.Φ.Η. και τον Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας να ξεκινούν τη μάχη για την παραμονή η οποία θα κριθεί στις τέσσερις νίκες. (1ος αγώνας πλέι οφ, 16/3, 20:00, Live Streaming ESAP T.V.)

Ο Ο.Φ.Η. έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Στο Β.Α.Κ. θα γίνουν οι δύο πρώτοι αγώνες. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: "Θέλουμε να κάνουμε 4 νίκες και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, για τα παιχνίδια με τον Φίλιππο, τα οποία θα γίνουν όλα στο Ηράκλειο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και στο κλειστό του Λίντο, μετά απο συμφωνία των δυο ομάδων και της ΕΣΑΠ. Η ομάδα που θα κάνει 4 νίκες, θα ανανεώσει την συμμετοχή της στην Volley League και ο ΟΦΗ θέλει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να ανανεώσει την παρουσία του, στην μεγάλη κατηγορία, του ελληνικού βόλει".

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος, ανέφερε ότι «ξεκινάμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Μετά το Κύπελλο, όπου όλοι απογοητευτήκαμε με την κατάληξη, προχωράμε παρακάτω. Τώρα είναι τα πιο σημαντικά ματς για μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παίζουμε με τη Βέροια. Δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο. Κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Πρέπει είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες».

Με τη σειρά του, ο ακραίος του ΟΦΗ, Πέτρος Κάλλας, τόνισε πως «μετά την αποτυχία του Κυπέλλου, δεν είναι ώρα για απογοητεύσεις. Οτι έγινε, έγινε. Εχουμε επιστρέψει και πάμε για το πιο σημαντικό στόχο της χρονιάς, η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Αυτό θα γίνει και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».

 

Η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας αναχωρεί αεροπορικώς αύριο Τετάρτη 15 Μαρτίου για την Κρήτη. Ο προπονητής του Φιλίππου Τάκης Χριστοφορίδης «Αφήνουμε πίσω μας τα προβλήματα, συσπειρωνόμαστε και κατεβαίνουμε στην Κρήτη να δώσουμε μια σειρά αγώνων, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Έχουμε προπονηθεί κατάλληλα και πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος με τον ΟΦΗ, ο οποίος ελπίζω να μην μας υποτιμήσει, όπως έκανε με τον Πήγασο Πολίχνης, γιατί φοβάμαι πως θα βρεθεί και πάλι προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Γιατί μπάλα είναι και γυρίζει…». Υπενθυμίζεται πως ο Φίλιππος έχει δηλώσει ως έδρα των αγώνων του το γυμναστήριο Λίντο του Ηρακλείου οπότε οι δύο ομάδες δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν.

Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (Β.Α.Κ.) ως έδρα του Ο.Φ.Η. που τερμάτισε στην 7η θέση και ο τρίτος και τέταρτος αγώνας θα γίνουν στο Λίντο του Ηρακλείου το οποίο δήλωσε για έδρα ο Φίλιππος Βέροιας. Αν χρειαστεί πέμπτος αγώνας θα γίνει πάλι στο Β.Α.Κ.

Το πρόγραμμα αγώνων:

Τετάρτη 16.03.2022 20:00 ΒΑΚ ΟΦΗ - Φίλιππος Βέροιας

Παρασκευή 18.03.2022 20:00 ΒΑΚ ΟΦΗ - Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 20.03.2022 20:00 Λίντο Φίλιππος Βέροιας - ΟΦΗ

Τρίτη 22.03.2022 14:00 Λίντο Φίλιππος Βέροιας - ΟΦΗ

Πέμπτη 24.03.2022 20:00 ΒΑΚ ΟΦΗ - Φίλιππος Βέροιας.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ