1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2022 15:23

Δεληκώστας: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε»

Καθαρή Δευτέρα στο γήπεδο, έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι κορυφώνουν την προετοιμασία τους, για τον ιστορικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει την Τετάρτη 9/3/2022 και ώρα 18.00 στο Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Πολίχνης.

Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και ο νικητής προκρίνεται στο Final-4 στο οποίο θέλει να βρεθεί ο ΟΦΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η αποστολή του ΟΦΗ, θα αναχωρήσει σήμεραΤρίτη (8/3) το πρωί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Πολίχνης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενω σε δηλώσεις του υποστήριξε: «Παίζουμε με τον Πήγασο Πολίχνης, που είναι πρώτος στην PreLeague, είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α1, όπως είναι ο Εφραιμίδης, ο Μήλης, ο Κομητούδης. Είναι αρκετά καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και πρέπει να κερδίσουμε.

Έχουμε ένα σοβαρό στόχο μπροστά μας, αν κερδίσουμε να πάμε στο final-4, που είναι κάτι που του θέλουμε πολύ. Κάποια παιδιά δεν έχουν παίξει ποτέ σε Final-4. Θέλουμε τη νίκη και νομίζω μπορούμε να την πάρουμε. 

Ο βασικός μας στόχος είναι τα παιχνίδια με τη Βέροια για να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά πρώτα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και μας ενδιαφέρει. Είμαστε φαβορί για τα παιχνίδια με τη Βέροια και πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για το Κύπελλο, αλλά και για τα παιχνίδια με τη Βέροια».

 Με τη σειρά του, ο λίμπερο του ΟΦΗ, Ακης Δαρίδης, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο στην έδρα του αντιπάλου. Είδαμε και την Κηφισιά, δεν κατάφερε να τους κερδίσει. Είμαστε σοβαροί, έχουμε δουλέψει στην τακτική πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Αν κάνουμε στο γήπεδο, αυτά που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό στην προπόνηση, θα πάρουμε το εισιτήριο για το Final-4».

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης θα είναι στο πλευρό της ομάδας στον ιστορικό για τον ΟΦΗ προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος, στον οποίο η κρητική ομάδα διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, πρόκριση στο τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ