1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2022 01:40

Volley League: Ντέρμπι «κλειδί» ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού στην Πυλαία

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας στη Volley League, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει στους αγώνες της δεύτερης στροφής στη Β΄φάση του πρωταθλήματος Volley League (2η αγωνιστική, Β φάση, γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 4/3, 19:15, ΕΡΤ-3, Παπαδογούλας, Βασιλειάδης).

Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή ο αγώνας είναι ένας "μικρός τελικός". Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι 2 βαθμοί. Ο ΠΑΟΚ είναι στο +2 και αν επαναλάβει το τρίποντο που κατάφερε στην Α΄φάση απέναντι στους πράσινους θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε:

«Ξέρουμε όλοι ότι είναι να πολύ σημαντικό και δυνατό παιχνίδι. Είμαστε οι πρώτες δύο ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μικρή διαφορά. Εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, ωστόσο και εκείνοι έχουν αποδείξει ότι είναι μία σκληρή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει την ζημιά. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι «παιχνίδι-κλειδί», αυτό θα το δείξει η συνέχεια. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλη την διάρκεια των Play-Off και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει κάθε φορά. Το παιχνίδι είναι σημαντικό φυσικά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είναι καθοριστικό».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη ρεβάνς με την Χάλκμπανκ και στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα. Ολοι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως μόνο με θετικό αποτέλεσμα θα μείνουν κοντά στην κορυφή, διαφορετικά θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση έναντι και του Ολυμπιακού που ακολουθεί. Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξελ Γιάκομπσεν είπε:

«Καλούμαστε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα κομβικό ματς σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος και θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Σε 73 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 44-29.

 Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19:15 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης, Διαιτητής Τσάλεντζ ρέφερι: Γεωργιάδης. Επόπτες: Λούμσι, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Κουμπλή
 

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022
Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 17:00 (Live Streaming ΕSAP T.V.): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Oλυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Νικάκης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Καλιγέρη. 


Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 18:00 (Live Streaming ΕSAP T.V.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Βαρατάσης, Γεωργιάδης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22
(Μετά την 1η αγωνιστική της Β΄φάσης)
Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ Α΄ΦΑΣΗΣ ΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ Ν Η
1. Π.Α.Ο.Κ. 37 15 1  
2. Παναθηναϊκός Α.Ο. 33 13 1  
3. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 30 11 1  
4. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ 30 8   1
5. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 15 1   1
6. Α.Ο.Π.Κηφισιάς 14 0   1
7. Ο.Φ.Η. 6 Πλέι άουτ    
8. Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας 3 Πλέι άουτ    

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ