1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2022 18:16

Βαϊόπουλος: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια μεγάλη νίκη»

«Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια μεγάλη νίκη» τονίζει ο καλύτερος μπλοκέρ του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, σε συνέντευξη του, στο match programme του αγώνα ΟΦΗ-Φοίνικας ONEX Σύρου (Σάββατο 5/2, 5.15μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο 25χρονος κεντρικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΟΦΗ στην 3η του χρονιά στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει, τη σιγουριά για την παραμονή, αλλά και για την επιθυμία του να μείνει και του χρόνου στον ΟΦΗ, μάλιστα ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, για τις εξαιρετικές συνθήκες που έχει βρεί στο συλλογο, αλλά και τη δυνατότητα να κοιτάξει πιο ψηλά, τα επόμενα χρόνια, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στη μεγάλη κατηγορία.

-Για το διπλό του ΟΦΗ στη Βέροια:

«Το θέλαμε πολύ το διπλό και τους τρείς ποντους. Η ομαδα είναι πλήρης και το καταφέραμε και άνετα μπορώ να πω».

-Για το αν ειναι διαφορετική ομάδα πλέον ο ΟΦΗ μετά την επιστροφή απο τους τραυματισμούς και την προσθήκη του Αμερικάνου ακραίο  Νταβίντ Ουίτσορεκ

:«Δυστυχώς βασανιστήκαμε απο τραυματισμούς και η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική. Τώρα είμαστε όλοι καλά, πήραμε και ένα ακόμη αξιόλογο παίκτη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα η ομάδα θα ήταν στην εξάδα. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστα και να είμαστε υγιείς».

-Για τους στόχους του ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια:

«Δεν θα έχουμε θέμα με τη σωτηρία. Αν έχουμε τη υγειά μας, δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την εξάδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι-οφ”.

-Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα ONEX Σύρου:“Κυνηγάμε μια μεγάλη νίκη. Το χρωστάμε στον εαυτό μας. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε το Σάββατο με τη Σύρο, γιατί όχι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που παλεύει για τον τίτλο. Θα το παλέψουμε και θα δώσουμε 100%”.

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ, μετά απο 2 χρόνια στο εξωτερικό. Η ομάδα και οι παροχές είναι όλα εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Ελλάδα και στην Κρήτη για τον ΟΦΗ. Εχω όψιόν και για του χρόνου με την ομάδα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Θα ήθελα να μείνω».

*Το match program του αγώνα ΟΦΗ-Φοίνικας ONEX Σύρου, θα διατεθεί και σε αυτο το παιχνίδι της κρητικής ομάδας, με την συνέντευξη του Βαγγέλη Βαϊόπουλου, τους χορηγούς του ΟΦΗ και στοιχεία των δυο ομάδων. Είναι μια προσφορά της ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ.

 Ενημέρωση φιλάθλων του ΟΦΗ

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι και αυτό το παιχνίδι θα γίνει με το καθεστώς του 10% χωρητικότητας, του κλειστού γυμναστηρίου.

Η παρουσία του κόσμου, θα είναι περιορισμένη και προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο, στις 4μμ ή να δηλώσουν την παρουσία τους στο 2810-311525, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει με ονομαστική λίστα και μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος απο το νόμο αριθμός ατόμων στο γυμναστήριο, δεν θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου, σε αυτό για κανένα.Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου, δεν θα ισχύσει καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Εχει εκδοθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311525 ή να τα προμηθευτούν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ