1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2022 01:44

Ψάρρας: «Δεν πιστέψαμε ότι θα χάσουμε»- Ορφανός: « Άξιοι της μοίρας μας»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε για την ιστορική ανατροπή της ομάδας του στο πέμπτο σετ κόντρα στην Κηφισιά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Ηθελα να δω μια ομάδα να μάχεται και να παλεύει με τα λάθη της, με τις αδυναμίες της αλλά να μάχεται 100%. Η Κηφισιά είχε ανώτερους στόχους από μας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε. Κάναμε δύο μεγάλες ανατροπές, από 2-1 σετ και 11-4 στο 5ο σετ. Δεν πιστέψαμε ούτε μία στιγμή πως θα χάναμε. Ρισκάραμε βέβαια αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Συγχαρητήρια και στην Κηφισιά για την προσπάθεια που κάνει. Συνεχίζουμε".

Ο κεντρικός του Μίλωνα Μίλτος Τσαρκάτογλου είπε: "Είναι πολύ μεγάλη νίκη. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με την κακοκαιρία και τις δύο απουσίες. Την αφιερώνω στον Θοδωρή και στον Άρη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγεία. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ".

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός σχολίασε για το μεγάλο καζο που έπαθε η ομάδας του: "Συγχαρητήρια στο Μίλωνα. Εκμεταλεύτηκε την αδράνεια μας και την αυτοχειρία μας. Στο τάι μπρέικ ήμασταν άξιοι της μοίρας μας. Μέχρι τον τελευταίο πόντο στον αθλητισμό δεν πρέπει να χαλαρώνεις. Δυστυχώς εμείς χαλαρώσαμε, κάναμε λάθη, το εκμεταλεύτηκε ο Μίλωνας. Εμείς κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τους δύο βαθμούς της νίκης".

Ο Γερμανός διαγώνιος Κριστόφ Μαρκς της Κηφισιάς δήλωσε: "Ηταν απογοητευικό αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε τη νίκη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στο Μίλωνα. Ειδικά μετά το 4ο σετ έπαιξε καλύτερα και πήρε δίκαια τη νίκη".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ