Εκτυπώστε τη σελίδα
24-01-2022 02:25

Ορφανός: «Μπορούσαμε τρίποντο»- Δεληκώστας: «Καλός και ο βαθμός»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά την δύσκολη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ:

παρουσιάσαμε  πολλά πρόσωπα στο παιχνίδι μας. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά στη συνέχεια βελτιωθηκαμε αρκετά. Καθοριστικό ήταν το 4ο σετ το οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε αν είμασταν συγκεντρωμένοι. Όσο και να φαίνεται περίεργο είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Δεν το πήραμε με δική μας ευθύνη. Σίγουρα με ικανοποιεί αντίδραση στο τάι μπρεικ. Κοιτάμε τη συνέχεια και το δύσκολο παιχνίδι με τον Μίλωνα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πού δρόμο και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι".

Ο ακραίος της Κηφισιάς Φροίξος Κωτσάκης είπε: "Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θέλαμε το τρίποντο με καλή εμφάνιση. Παρόλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας είμαστε χαρούμενοι και με τη νίκη στα τάι μπρέικ. Στην αρχή του αγώνα είμασταν βιαστικοί στην επίθεση καθώς θέλαμε να τελειώνουμε γρήγορα τις μπάλες.Αυτό το αλλάξαμε στη συνέχεια, είχαμε εμπιστοσύνη στο μπλοκ και την άμυνα μας και έτσι αποφασίσαμε ακόμα και τις δύσκολες μπάλες να τις χτυπήσουμε έξυπνα.Σίγουρα την ομάδα  βοήθησαν και οι αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Ο Πορτορικανός ακραίος του ΟΦΗ Πελεγκρίν Βάργκας δήλωσε: "Η σημερινή εμφάνιση είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας ειδικά έτσι όπως εξελιχθηκε το τάι μπρέικ. Είναι δεδομένο ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να επαναλάβουμε την επιτυχία του πρώτου γύρου".
Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: "Δεν κρίνω ποτέ του διαιτητές ούτε τον αντίπαλο. Ο διαιτητής επέλεξε να με αποβάλει από το σετ. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι.

Ο νέος μας ακραίος είναι καλός παίκτης αλλά ακόμα δεν έχει το απαιτούμενο επίπεδο συνεργασίας με τον πασαδόρο μας. Είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα καθώς τον έχουμε μαζί μας μόλις μία εβδομάδα. Θα μας βοηθήσει πολύ και στη συνέχεια. Σίγουρα η εμφάνιση και ο βαθμός είναι επανεκκίνηση για εμάς. Πήραμε έναν βαθμό από την ομάδα που είναι φαβορί για την 5η θέση. Ακολουθεί για εμάς το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν αυτό με τον Φίλιππο στο οποίο πρέπει να νικήσουμε".