1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2022 01:45

Με στόχο την έκπληξη ο Μίλωνας υποδέχεται τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ

Ο ΑΟΝΣ Μίλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 (Kροίσος Πέρσης, 10η αγωνιστική, 22/1, 19:00, ΕSAP Volley League ΤV, Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρ.). Ο Μίλωνας με 10 βαθμούς είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και θέλει βαθμούς για να διατηρηθεί σε αυτή τη θέση ενω ο δικέφαλος είνια τρίτος με 22 πόντους.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Παίζουμε με δυνατό αντίπαλο που έχει άλλο μπάτζετ και άλλους στόχους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

  Ο Δικέφαλος, αφού ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο CEV Challenge Cup, στρέφει το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. 

Με την «αύρα» του αήττητου σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να επαναλάβουν ακόμα μία καλή εμφάνιση, και να παραμείνουν στον δρόμο των νικών, μετά την επικράτηση επί του ΑΟΠ Κηφισιάς την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0.  Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ο Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα acpaok.gr: «Το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα είναι πολύ σημαντικό, όπως και όλα τα παιχνίδια, καθώς πρόκειται για έναν αντίπαλο ο οποίος θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως και κάθε αγωνιστική, αλλά και οι τρεις βαθμοί».
 

Σε 5 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες με το Μίλωνα.

Volley League - 10η αγωνιστική

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 

  Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 2-3

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 

Αγίου Θωμά 17.00 (Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Διαιτητές: Νικάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σπίγγου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μίλωνα 19.00 (ΕSAP Volley League ΤV): ΑΟΝΣ Μίλων - ΠΑΟΚ Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Ιωάννο, Κατσιάρας, Γραμματεία: Ψάρρα.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 

Ζηρίνειο 17.00 (ΕSAP Volley League ΤV): ΑΟΠ Κηφισιάς - ΟΦΗ Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Ιωάννου, Γραμματεία: Καλιγέρη

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ