1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2022 20:38

Με Ουίτσορεκ ο ΟΦΗ στην Κηφισιά: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»(vid)

Ο Αμερικανός ακραίος  Ντέϊβιντ Ουίτσορεκ, θα ενισχύσει την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, που θα γίνει την Κυριακή (23/1, 5μμ) στο «Ζηρίνειο» για την 10η αγωνιστική της Volley League. Ο Αμερικανός πήρε μια πρώτη γεύση απο τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε απο τον Κώστα Δεληκώστα, ωστόσο, τώρα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Ο Ουίτσορεκ που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10, μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ, για τις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά και την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Οπως είπε «μου αρέσει πολύ εδώ, η ομάδα και ο κόουτς είναι εξαιρετικοί. Περιμένω πως και πως να μπω στην ομάδα και να αγωνιστώ. Είμαι έτοιμος να παίξω. Είμαι υγιής και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό».

Για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, ανέφερε ακόμη ότι «χρειαζόμαστε νίκες γιατί είμαστε χαμηλά, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».Ενώ για τα στοιχεία που θα δώσει στον ΟΦΗ, ανέφερε πως «ήρθα να δώσω εμπειρία και δύναμη στην ομάδα του ΟΦΗ. Το καλύτερο μου κομμάτι είναι η δύναμη. Είμαι επιθετικός, μίλησα με τον προπονητή και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψουμε μαζί».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ