1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2022 00:42

Μιλενκόσκι: «Κάθε ματς και καλύτερoι»- Ψάρρας: «Είχαμε θέληση και ομαδικότητα»

O προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε για την πρώτη νίκη  μετά την κατάκτηση του Σούπερ καπ στη Ρόδο:

Συγχαρητήρια στους παίκτες. Μετά από μία δύσκολη περίοδο χωρίς προπόνηση, για παραπάνω από δέκα μέρες, με το τελευταίο παιχνίδι να είναι στις 22 Δεκεμβρίου για το Super Cup, το σκορ όμως μας ικανοποιεί. Παίξαμε καλά, κάναμε 16 μπλοκ, 50% στην επίθεση, 8 άσσους, δεν μπορούμε καλύτερα από αυτό αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι κάθε μέρα θα είμαστε καλύτεροι.

Έχουμε τώρα μία δύσκολη περίοδο, με Ολυμπιακό και στην συνέχεια τρία ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτό όμως είναι το βόλεϊ, η δουλειά μας είναι αυτή. Αν σκεφτούμε ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, νικούσαμε 2-0 και μετά χάσαμε δύο σετ, έτσι και σήμερα πήγε να γίνει η ίδια ιστορία. Αυτό το τρίτο σετ δηλαδή ήταν δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να είμαστε δηλαδή πνευματικά έτοιμοι για τέτοιες καταστάσεις. Χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι όταν το σκορ “καίει”, ειδικά για τα πιο δύσκολα παιχνίδια εναντίον των κορυφαίων ομάδων.

Ο λίμπερο του Φοίνικα ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης δήλωσε:

"Αν λάβουμε υπόψη μας το διάστημα που είχαμε αποχή από την αγωνιστική δράση για περίπου 20 μέρες μετά και την κατάκτηση του Super Cup, είχαμε και στο διάστημα αυτό και το πρόβλημα με τον κορονοϊό που αντιμετωπίσαμε ως ομάδα.

Το παιχνίδι είχε παγίδες, γιατί ο Μίλωνας είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή, οργανωμένη, οι παίκτες ξέρουν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο και ως πρεμιέρα μετά από τόσο καιρό χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση για να πάρουμε τους τρεις πόντους που είναι πολυπόθητοι για μας. Σε αυτό πρέπει να μείνουμε, όλο αυτό το διάστημα αφιερώσαμε πολύ χρόνο μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε αυτούς τους τρεις πόντους χωρίς καμία απώλεια και με την ίδια στοχοθεσία και συγκέντρωση συνεχίζουμε και την επόμενη φάση.

Η νίκη αυτή μας δίνει ώθηση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και σύμφωνα με το πώς είναι το σύστημα διεξαγωγής, νιώθουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, μετά από πολύ καιρό που είχαμε να παίξουμε και αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εκεί θα τα δώσουμε όλα".

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη, παίζαμε με μία ανώτερη ομάδα η οποία είναι σε φοβερή κατάσταση, προέρχεται από την κατάκτηση του Super Cup και να δώσω και συγχαρητήρια. Εμείς θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα σετ, όπως ήμασταν στο τρίτο, όπου φτάσαμε μία ανάσα από την κατάκτησή του. Είχαμε βέβαια κάποια προβλήματα, ο Καϊσασλάο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Προσπαθήσαμε με κάποιες αλχημείες να το καλύψουμε, τελικά δεν το καταφέραμε. Βέβαια ο Δημόπουλος ήταν καταπληκτικός, του δίνω θερμά συγχαρητήρια.

Ένα παιδί που ήρθε από κατώτερη κατηγορία και δουλεύει πάρα πολύ και κατάφερε σήμερα να μπει και να καλύψει το κενό, αλλά όπως καταλαβαίνετε, η απουσία του Καϊσασλάο είναι για μας πολύ σημαντική, για ομάδα σαν τη δική μας είναι απώλεια σοβαρή. Δεν μπόρεσε να παίξει, θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι στα επόμενα παιχνίδια, έχω μία ανησυχία, αλλά μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον Δημόπουλο, από την προσπάθεια του τρίτου σετ και γενικότερα από τη θέληση της ομάδας να κερδίσει.

Αυτό κάποια στιγμή σίγουρα θα μας βγει σε αποτέλεσμα. Στηριζόμαστε στην ομαδικότητα, όποιος και να μπαίνει μέσα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, σίγουρα αυτή η μαχητικότητα, αυτή η αγωνιστικότητα και αυτή η ποιότητα που δείξαμε στο τρίτο σετ θα μετουσιωθεί σε αποτέλεσμα στο προσεχές μέλλον".

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Νίκος Δημόπουλος δήλωσε: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πιέσει και νωρίτερα. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι. Μας πίεσε η Σύρος αρκετά στο σερβίς, μας έκανε μπροστά σερβίς για να βγάλει από την επίθεση τον καλό μας τον επιθετικό, αλλά πιστεύω τα πήγαμε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 1-2 σετ. Είχαμε τον Σαμούλι (σ.σ. Καϊσασλάο) που δεν μπορούσε να παίξει, τον βασικό μας διαγώνιο. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορώ, πιστεύω ότι πήγε καλά. Δεν ξέρω τώρα με τον Σαμούλι πώς θα είχε γίνει το παιχνίδι, μπορεί να ήταν διαφορετικό, αλλά νομίζω ήταν καλό το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και συνεχίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να βελτιωνόμαστε εμείς ατομικά, αλλά και σαν ομάδα ολόκληρη".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ