1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2021 15:22

Κώστας Δεληκώστας: «Δεν θα βιαστούμε στις μεταγραφές»

«Δεν θα βιαστούμε για μεταγραφές. Παρακολουθούμε κάποιες περιπτώσεις απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση» τόνισε ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, θα είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 8 Ιανουαρίου, ωστόσο, .όλο αυτό το διάστημα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες θα πάρουν ένα τριήμερο ρεπό τα Χριστούγεννα και άλλες δυο μέρες ρεπό την Πρωτοχρονιά, ώστε να κάνουν γιορτές με τις οικογένειες τους. Τις υπόλοιπες μέρες, θα δουλέψουν καθημερινά  στο γήπεδο.

 Επίσης η διοίκηση του ΟΦΗ με αφορμή την κατάκτηση του Σουπερ καπ απο τον Φοίνικα Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

"Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει συγχαίρει την ομάδα του Φοίνικα ONEX Σύρου, για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλει, που έγινε στην Καλλιθέα της Ρόδου. Συγχαίρει ακόμη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, για την παρουσία του, σε ένα ακόμη τελικό.Εύχεται και στις δυο ομάδες, καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ