1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2021 02:15

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε σοβαρότητα και θέληση»-Ψάρρας: «Κάθε χρόνο και ψηλότερα»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για το 3-0 κόντρα στο Μίλωνα:

"Αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή το σημερινό παιχνίδι γιατί ο Μίλωνας είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε πολύ καλό ρυθμό και τα πήραμε εύκολα. Στο τρίτο σετ κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε το δικαίωμα στο Μίλωνα να μπει στο παιχνίδι αλλά στο τέλος πάλι λειτουργήσαμε και πήραμε ένα καθαρό σκορ. Έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό ματς πρόκρισης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση ώστε να τιμήσουμε την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού μετά από 10 χρόνια να αγωνιστεί ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Αλέξανδρος Ράπτης: «Μπορεί το σκορ να δείχνει ένα εύκολο παιχνίδι αλλά από πίσω κρύβεται μια σοβαρότητα που πρέπει να έχουμε σε αυτά τα ματς γιατί πάντα οι αγώνες με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας κρύβουν κινδύνους. Από σήμερα έχουμε το μυαλό μας στη Μακάμπι και σίγουρα θέλουμε να προκριθούμε. Μπράβο στην ομάδα μου για σήμερα».

O προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Η πραγματική εικόνα της ομάδας ήταν στο τρίτο σετ. Θέλω να σταθώ στην παρουσία του Ηλία και άλλων και πραγματικά θέλω να πω συγχαρητήρια γιατί με την παρουσία του στην ομάδα κατάφερε να εμπνεύσει τους νεότερους να ακολουθήσουν την τακτική όπως την είχαμε σχεδιάσει. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρους στόχους φέτος, υψηλότερους από πέρυσι και είναι μια σοβαρή και καλή ομάδα. Εμείς προσπαθούμε κάθε χρονιά να στήνουμε κάτι παραπάνω. Το ότι πηγαίναμε πόντο πόντο με τον Παναθηναϊκό στο τρίτο σετ για μας είναι επιτυχία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ