1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2021 02:09

Kαζάζης: «Σημαντική νίκη με μέτρια απόδοση»-Ορφανός: «Μας στοίχισαν τα λάθη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για την επικράτηση των ερυθρόλευκων στην Κηφισιά: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά και μάλιστα στο Ζηρίνειο. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε με το σερβίς αλλά δεν τα καταφέραμε σε αντίθεση με την Κηφισιά που πήρε και το πρώτο σετ. Στη συνέχεια το γυρίσαμε σε σερβίς τακτικής για να παίξουμε μπλοκ, άμυνα κάτι που απέδωσε και φτάσαμε στη νίκη. Είναι σημαντικό για εμάς ακόμα και με μέτρια απόδοση να φτάνουμε στη νίκη".

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Σταύρος Κασαμπαλής είπε: "Ήταν μία πολύ δύσκολη σε μία δύσκολη έδρα. Είναι σημαντικό για εμάς ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και μείναμε στην κορυφή. Η επιστροφή μου στο Ζηρίνειο ήταν πολύ ευχάριστη. Είδα τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι αγαπάνε το βόλεϊ και κάνουν όμορφες κινήσεις για να φέρουν τους φιλάθλους στο γήπεδο."

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: "Είμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον 3 σετ. Σίγουρα τόσο οι παίκτες μου όσο και εγώ θέλαμε απόψε κάτι παραπάνω το οποίο τελικά δεν ήρθε. Καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα ήταν το δεύτερο σετ στο οποίο βρεθήκαμε κοντά στο να το κατακτήσουμε. Στο 4ο σετ αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κάναμε ένα φοβερό come back με τον Βασίλη Κωστόπουλο στο σερβίς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του".

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Κριστόφ Μαρκς είπε: "Είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδο. Δυστυχώς μας στοίχησαν κάποια λάθη που κάναμε σε σημεία που δεν έπρεπε. Φτάσαμε στο σημείο να «κυνηγάμε» μεγάλες διαφορές και στις λεπτομέρειες δεν κάναμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη Σύρο"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ