1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2021 14:07

Ορφανός: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»- Τζιουμάκας: «Καταρρεύσαμε στο 4ο σετ»

H Κηφισιά πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3 κόντρα στον Φίλιππο ΒέροιαςΟ προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την επικράτηση της ομάδας του:

«Όπως έχω ξαναπεί κανένα παιχνίδι φέτος δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας. Ο Φίλιππος διαθέτει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό πασαδόρο τον Κώστα Προύσαλη, που σε κάθε φάση δείχνει τη μεγάλη του ποιότητα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη και εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συνεχίζουμε τη δουλειά».

Το λίμπερο της Κηφισιάς Τάσος Σωνάκης είπε:

Ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα και πολλά σκαμπανεβάσματα. Με εξαίρεση το 4ο σετ, στα υπόλοιπα έγιναν «μάχες» και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς ακόμα και όταν είχαμε την απώλεια του Δημοσθένη Λινάρδου, είμασταν ψύχραιμοι και αποφασιστικοί και πήραμε τη νίκη. Μάλιστα στο 4ο σετ δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την προσπάθεια, συγχαρητήρια και σε εμάς για τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε:

"Για τρία σετ παίξαμε καλά και είμασταν ανταγωνιστικοί παρά τις απουσίες μας. Δυστυχώς στο 4ο σετ όταν η Κηφισιά πήρε διαφορά εμείς καταρρεύσαμε και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Αν είχαμε σήμερα στη σύνθεση μας τον Γιώργο Τζιουμάκα πιστεύω ότι θα κατακτούσαμε τη νίκη. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Ο ακραίος του Φιλίππου και άλλοτε της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε:

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως η Κηφισιά ήταν καλύτερη σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού. Στο 4ο σετ δεν κάναμε τίποτα σωστά και σίγουρα μας αδικεί στο σκορ. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ