1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2021 01:08

Καζάζης: «Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή συνέχεια» - Σάκης Ψάρρας: «Όσο μπορούσαμε δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε τη νίκη στο Μίλωνα και την μοναξιά της κορυφής:

«Το ζητούμενο ήταν το καθαρό τρίποντο, η νίκη, για να είμαστε στην κορυφή. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή συνέχεια, θα προσπαθούσε σε κάθε ματς για αυτό. Μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μου, παίξαμε όσο έπρεπε, όσο χρειάστηκε για να πάρουμε τη νίκη. Ο Μίλωνας είναι μια αξιόμαχη ομάδα, οργανωμένη και το τεχνικό του επιτελείο δουλεύει πολύ καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ωστόσο, παίξαμε σωστά και κερδίσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ο οποίος ήρθε και μας στήριξε σε ένα εκτός έδρας ματς. Οι φιλάθλοι μας μας δίνουν δύναμη και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας».

O κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Παγένκ είπε: «Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό ματς, όμως τα καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη με 3-0 και τους πολύ σημαντικούς τρεις πόντους που πήραμε για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε εδώ, μας έδωσαν έξτρα ενέργεια».

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: "Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος, προσπαθήσαμε να το διασκεδάσουμε, δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω ένα σετ, αλλά νομίζω πως παλέψαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί, δυσκολέψαμε σε πολλές στιγμές τον Ολυμπιακό και παίξαμε ένα ωραίο βόλεϊ. Στο σημερινό ματς ήμασταν πολύ καλοί στο κομμάτι μπλοκ - άμυνα, ειδικά απέναντι στο διαγώνιο καταφέραμε να κάνουμε κάποια πραγματάκια όπως τα είπαμε. Από κει και πέρα η ομαδικότητα που δείχνει αυτή η παρέα των παικτών γα μένα είναι επιτυχία.

Είναι πολύ δύσκολο απέναντι στις ομάδες της πρώτης τετράδας να πάρεις βαθμούς, βέβαια το καταφέραμε με το Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, σήμερα δεν μπορέσαμε, αλλά έχουμε και το ματς με τον Παναθηναϊκό, θα κάνουμε την προσπάθειά μας εκεί. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να καταφέρεις να κερδίσεις πόντο ή να διεκδικήσει τη νίκη από τις 4 πρώτες του πρωταθλήματος".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ