1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2021 23:40

Καλμαζίδης: «Κάναμε αυτά που έπρεπε»- Ανδρεόπουλος: «Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος για την καθαρή νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρώτο σετ, αλλά ευτυχώς μπήκαμε γρήγορα στο παιχνίδι και κάναμε αυτά που έπρεπε. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα μέσα από την τακτική μας που την προσαρμόσαμε διαφορετικά. Προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες».

Ψύχραιμος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε για την ήττα:

«Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας βγάλει μακριά από το φιλέ με αρκετή δύναμη στο σερβίς. Δεν φάνηκε αυτό στη στατιστική αλλά είχαμε κάποια διαστήματα που δεν μπορούσαμε να οργανώσουμε καλά την επίθεση. Ο ΠΑΟΚ μας έσπασε μπάλες και περνούσε στην αντεπίθεση. Νομίζω ότι κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν ισχύει πως η ήττα οφείλεται στην απουσία Πρωτοψάλτη. Η ομάδα μας ήρθε εδώ δυνατή για να πάρει τη νίκη, το πιστεύαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Να μην παρεξηγηθώ, έχουμε τα όπλα, δεκατέσσερις παίκτες που όποιος κληθεί να παίξει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτόΣε ότι αφορά την Ευρώπη, η Μακάμπι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και σε αυτή τη φάση των 32 κοντράρονται  δύο πολύ καλές ομάδες. Ο σκοπός μας είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε την πρόκριση ακόμα και από το πρώτο ματς.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ