1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2021 02:27

Τζιουμάκας: «Μπορούμε να κάνουμε μια καλή χρονιά»- Δεληκώστας: « Μας κόστισαν οι απουσίες»

Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Φίλιππους στο πρωτάθλημα ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας, Σωκράτης Τζιουμάκας τονισε: «Ηταν η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έπαιξαν πολύ καλά τα παιδιά. Αν και στην αρχή της εβδομάδας, ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, προβληματισμένοι πάρα πολύ, τελικά τα καταφέραμε, με τη βοήθεια του κυρίου Νίκου Τάκη ο οποίος ήρθε κοντά στην ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά και να κάνουμε φέτος μια καλή χρονιά. Ο Φίλιππος δυο χρόνια ήταν υπόδειγμα. Εύχομαι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»
Γιάννης Ρουμελιωτάκης (παίκτης Φίλιππου Βέροιας): "Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ. Με βλέπει η οικογένεια μου, οι γνωστοί μου άνθρωποι. Ηταν η πρώτη νίκη που κάναμε. Ηταν μια ανάσα για τον Φίλιππο, μας δίνει μια ώθηση να συνεχίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ο κύριος Νίκος Τάκης ήρθε και είπε ότι θα μας βοηθήσει. Μας βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να συνεχίσει την πορεία της. Ηταν μια οικονομική βοήθεια, μια ανάσα και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη πορεία. Σε μια ομάδα κάθε απώλεια είναι σημαντική. Εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες του ΟΦΗ και καταφέραμε να επικρατήσουμε".

Kώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): "Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απουσίες. Μεγάλη έλλειψη είναι του Dewesse, η ομάδα χτίστηκε πάνω του. Ο πασαδόρος μας έπρεπε να παίξει πολύ με τους ακραίους. Νομίζω ότι όταν στον πασαδόρο βγάλεις την εύκολη πάσα, γίνονται άσχημα τα πράγματα για αυτόν. Ηταν πολύ κακοί οι ακραίοι μας στην επίθεση. Και στην υποδοχή. Ολα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Ο Φίλιππος αν και με προβλήματα ήρθε πλήρης. Ο Προύσαλης ήταν εκπληκτικός. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Ηταν ο MVP του αγώνα. Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες. Εμείς δεν είχαμε τον καλύτερο μας, παίκτη. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Σε αυτό το πρωτάθλημα, μετράει ο δεύτερος γύρος. Αν είχαμε Deweese και Βαιόπουλο σήμερα θα μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα. Γιατί απο αυτόν τον Φίλιππο είμαστε καλύτερη ομάδα".

Πέτρος Κάλλας (αθλητής ΟΦΗ): "Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας δεν είναι αντιπροσωπευτική. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα μας επηρέασαν οι τραυματισμοί δυο σημαντικών παικτών. Αλλά θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να παίξουμε καλύτερα και θα έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ακολουθήσαμε κάποια κομμάτια τακτικής. Είχαμε πολύ κακή εικόνα. Μέσα απο αυτήν την ήττα, πρέπει να πάρουμε τη δύναμη, για να πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ