Εκτυπώστε τη σελίδα
21-11-2021 01:44

Ανδρεόπουλος: «Βγάλαμε πάθος»- Μπερτίνι: «Πλασματικό το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Φοίνικα: «Περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό το ματς γιατί ήταν το πρώτο δύσκολο ματς για μας. Ανταπεξήλθαμε πλήρως όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει, βγάλαμε πάθος μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα με μια καλή απόδοση».

O διαγώνιος του Παναθηναϊκού Μπραμ Βαν ντε Ντρις δήλωσε: «Ήταν μία ομαδική νίκη. Όλοι έπαιξαν καλά και είμαστε πολύ καλά μαζί και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ομάδας μας. Αυτό κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Ήταν το πρώτο δυνατό τεστ για εμάς. Ο κόσμος ήταν ένας επιπλέον παίκτης για εμάς.

Μας υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαστε σε καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν δύσκολα ματς για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Μίλωνα και τον Ολυμπιακό αλλά και τα ευρωπαϊκά. Είναι πολύ μεγάλη η σεζόν. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Φούλβιο Μπερτίνι είπε: «Μπορεί να χάσαμε 3-0 αλλά το αποτέλεσμα είναι πλασματικό γιατί παλέψαμε και χάσαμε στις λεπτομέρειες . Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη γιατί έπαιξε πολύ καλά. Ήταν σκληρό ματς και δε μας έδωσαν εύκολους πόντους, οπότε για όλους τους πόντους μας παλέψαμε. Οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο και πρέπει να τις διορθώσουν για τη συνέχεια».

Ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Τζούριτς είπε: «Όλοι ξέραμε ότι ήταν σημαντικό ματς. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια. Επιθετικά και στην άμυνα ήταν πολύ καλύτερος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Έχουμε να παίξουμε πολλές φορές. Δεν χωνεύεις εύκολα μία ήττα με 3-0 σετ. Αυτές οι ήττες θα μας κάνουν ομάδα και θα βελτιωθούμε. Αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό μελλοντικά».