1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2021 00:55

Καζάζης: «Ήταν μια νίκη ψυχής και μυαλού»- Καλμαζίδης: «Κέρδος ο βαθμός»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δήμητρης Καζάζης τόνισε για για την μεγάλη ανατροπή των «ερυθρόλευκων»:

«Νομίζω, δεν ήταν τόσο ο αντίπαλός μας, όσο ο εαυτός μας. Θεωρώ, ότι είμαστε επηρεασμένοι από τις τελευταίες ήττες. Χωρίς να πιστεύουμε στο παιχνίδι και χωρίς να κάνουμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Αυτό το ξεπεράσαμε μέσα στο ματς και πήραμε μια σημαντική νίκη και δύο βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξη στο πρωτάθλημα.

Έχουμε ξεφύγει αρκετά από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και τώρα, προσπαθούμε να σηκώσουμε την ομάδα ψυχολογικά, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνέχεια. Νομίζω, ήταν μια νίκη ψυχής, βάλαμε και καθαρό μυαλό και κερδίσαμε. Πέραν των προβλημάτων, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε η ομάδα να φτάσει σε καλά επίπεδα αγωνιστικά, αυτός είναι ο στόχος μας.

Και περιμένουμε και τα παιδιά που έχουν προβλήματα να επιστρέψουν. Έχουμε μια βδομάδα τώρα να δουλέψουμε, να κάνουμε αποκατάσταση τραυματισμού, αλλά και το επόμενο ματς είναι δύσκολο, κόντρα στον Μίλωνα. Το μυαλό μας είναι πως θα πάρουμε την καθαρή νίκη». 

Ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού Πάβλε Πέριτς δήλωσε: «Ναι, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί είχαμε χάσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, αλλά και δύο από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, δεν μπήκαμε δυνατά και χάσαμε τα δύο πρώτα σετ. Μετά το 2-0, νομίζω παίξαμε σαν ομάδα! Παίζαμε και χωρίς τον Μιγιαήλοβιτς που ήταν τραυματίας και παρόλα αυτά, καταφέραμε και κάναμε μία ανατροπή και μία νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε πόντο! Η ομάδα μετά το 2-0 αντέδρασε εξαιρετικά, είχαμε πολλή ψυχή και τα καταφέραμε».

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:  «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν σαν δύο. Το πρώτο στο οποίο τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμάς, πιέσαμε τον ΟΣΦΠ αρκετά, και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Δυστυχώς, δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια, βέβαια και ο ΟΣΦΠ άρχισε να παίζει καλύτερα και μπόρεσε να γυρίσει το μομέντουμ. Πιεστήκαμε αρκετά στα τρία υπόλοιπα σετ. Είμαστε σίγουρα στεναχωρημένοι με την ήττα, πάντα είμαστε όταν χάνουμε, αλλά πρέπει να τα βλέπουμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα.

Πρέπει να προσθέσουμε ότι δεν είχαμε στην διάθεση μας τον Ούντρις, ο οποίος είναι ο βασικός εκτελεστής μας στην επίθεση, πάντα βοηθάει στην πίεση του αντιπάλου. Σίγουρα θα ήμασταν πιο δυνατοί. Θεωρώ όμως ότι παίξαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν μαχητικοί. Είναι κέρδος για τον χαρακτήρα της ομάδας να φεύγει από τον Πειραιά με έναν βαθμό, και να είμαστε στεναχωρημένοι».

 Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, στα πρώτα δύο σετ τα πήγαμε πολύ καλά, φυσικά είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Ούντρις, ο οποίος είναι ο βασικός διαγώνιος. Καλό θα είναι να μάθουμε πολλά από αυτή την ήττα. Δεν πιστεύω ότι θα μας στοιχίσει πολύ βαθμολογικά, ωστόσο θα μας κάνει να καταλάβουμε πότε θα πρέπει να τελειώνουμε ένα παιχνίδι.  Η ομάδα έχει πολύ καλό πρόσωπο στα αποδυτήρια, είναι μία οικογένεια, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε όλοι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα, μένουμε ενωμένοι, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ