1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2021 23:31

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Δ. Μπιτέρνας

Παρελθόν από το ΔΣ του ΤΑΑ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μπιτέρνας. Οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μπιτέρνα, όπως διευκρινίζει ο ίδιος σε δήλωσή του, στην απόφαση του είναι προσωπικοί – επαγγελματικοί.

Η παραίτηση του Δημήτρη Μπιτέρνα έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Δημήτρη Πιτούλια, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη μέχρι τωρα συνολική του προσφορά στην ομάδα.

Το κείμενο της δήλωσης παραίτησης του κ. Μπιτέρνα αναφέρει:

«Ένα υπέροχο ταξίδι 2,5 ετών έφτασε στο τέλος του. Δυστυχώς προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί λόγοι με οδήγησαν στην παραίτηση από την θέση του αντιπροέδρου του ΤΑΑ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας.

Παραμένω ενεργός ως φίλαθλος στην ομάδα, που μέσα σε αυτά τα χρόνια πανηγύρισε αήττητη την άνοδο στην Α1 και στην παρθενική της εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία έφτασε στον τελικό του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», χάνοντας στις λεπτομέρειες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του συνεργάτες μου, παίκτες, προπονητές, χορηγούς, φίλαθλο κόσμο που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ