1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2021 14:51

Φίλιππος Βέροιας: Τραυματισμός του γενικού αρχηγού απο οπαδούς

Εκτός από την 20λεπτη καθυστέρηση έναρξης του χθεσινού αγώνα της Volley League στο Μακροχώρι, Φιλίππου Βέροιας-Παναθηναϊκού 0-3, λόγω της παρουσίας των οπαδών των φιλοξενούμενων, τον αγώνα επισκίασε ο παράπλευρος τραυματισμός του Δημήτρη Αναστασίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Φιλίππου, ο τραυματισμός του γενικού αρχηγού του συλλόγου, Δημήτρη Αναστασίου που βρισκόταν στην είσοδο και έκοβε εισιτήρια, προήλθε από «ντου» των οπαδών των «πρασίνων», ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας οπου διαπιστώθηκε οτι δεν είχε κατι το ανησυχητικό.

 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας αναφέρει επίσης οτι οι οπαδοί πήραν τα χρήματα των εισπράξεων καθως και πέντε μπάλες:

« Την καλή εμφάνιση και το πάθος των αθλητών της ομάδας μας, που ιδιαίτερα στο γ’ σετ, κοίταξαν τον πανίσχυρο αντίπαλό "στα μάτια", φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ, επισκίασαν τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν πριν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πριν από την έναρξη του αγώνα, και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας, Δημήτρη Αναστασίου.

Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι από «ντου» των οπαδών των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα. Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Η διοίκηση, οι αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, εύχονται στον Δημήτρη “περαστικά”.Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως ο κόσμος των “ερυθρόλευκων της Βέροιας” που περίμενε πως και πως να χειροκροτήσει την ομάδα του και να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφεραν ποτέ να προσεγγίσουν το κλειστό στο Μακροχώρι, καθώς τα μπλόκα που είχαν στήσει, με το ξέσπασμα των πρώτων επεισοδίων, οι αστυνομικές δυνάμεις στις γραμμές του τρένου, τους εμπόδισαν να φτάσουν στο γήπεδο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ