Εκτυπώστε τη σελίδα
28-10-2021 22:40

Φούλβιο Μπερτίνι: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και μάχιμοι μέχρι το τέλος» (vid)

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στην Ερμούπολη (19.00) και ο Ιταλός τεχνικός Φούλβιο Μπερτίνι, σχολίασε για την μεγάλη αναμέτρηση: στην επίσημη σελίδα των "Πειρατών".

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και κατέκτησε και το περσινό πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με τα όσα μας δίδαξε το προηγούμενο παιχνίδι με το Μίλωνα. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε από δυνάμεις και να παραμείνουμε μέχρι και το τέλος μάχιμοι για τον αγώνα»

Τι θα προσέξει αυτή την φορά η ομάδα έχοντας μάθει από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και το Μίλωνα;

«Ο Ολυμπιακός όπως είπα είναι μια αρκετά ανταγωνιστική και σε φυσικό επίπεδο καλή ομάδα. Έχουν δυνατό σερβίς και πάρα πολύ καλούς επιθετικούς που πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Θα δώσουμε έμφαση στο μπλοκ και την άμυνα, κρατώντας βέβαια και το σερβίς μας σε ένα υψηλό επίπεδο που θα μπορέσουμε να πιέσουμε τους αντιπάλους»

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό..«Όπως έχουμε δείξει στα φιλικά αλλά και τα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Έχουμε κάνει δυο πολύ σημαντικές νίκες και εννοείται πως μέσα στην έδρα μας θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ο περσινός πρωταθλητής και ένας διεκδικητής του τίτλου και φέτος.

Εμείς με την σειρά μας έχουμε τις ανάλογες προσδοκίες. Είμαστε 100% έτοιμοι. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να πάρουμε αρχικά τη νίκη και στην συνέχεια αν μπορούμε και το τρίποντο»

Ποιο σημείο μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα;

«Με βάση τους αθλητές που έχουμε, νομίζω ότι είμαστε πολύ δυνατοί στο σερβίς και το μπλοκ άμυνα, οπότε μέσα στην έδρα μας έχουμε σαν στόχο να πιέζουμε στο σέρβις. Σαν παίκτης του Φοίνικα είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ. Όπως το ζούσα και σαν αντίπαλος τόσα χρόνια, βλέπω ότι ο κόσμος της Σύρου στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Το νησί ζει και αναπνέει για το Βόλεϊ και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται δίπλα μας»   

 

 

Media

br>