Εκτυπώστε τη σελίδα
24-10-2021 02:20

Μπερτίνι: «Δείξαμε χαρακτήρα», Ψάρρας: « Σαν νίκη αυτή η εμφάνιση»

Ο προπονητής του Φοίνικα Φούλβιο Μπερτίνι είπε: "Γνώριζα πως θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ο Μίλωνας έπαιξε πολύ καλά, έχει καλή ομάδα με καλή οργάνωση. Σημασία έχει που δείξαμε χαρακτήρα στο 5ο σετ και πήραμε τη νίκη"΄.

Ο ακραίος του Φοίνικα Ανδρέας Φράγκος είπε: "Ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά ειδικά στο σερβίς και παίξαμε καλά στο μπλοκ - άμυνα. Πήραμε εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Από το τρίτο σετ εμείς αρχίσαμε να πέφτουμε και ο Μίλωνας ανέβηκε. Μας αποδιοργάνωσαν κάποια πράγματα που έγιναν από την εξέδρα και τις αλλαγές. Είναι καλό που έγινε τώρα αυτό. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν έχουμε καλούς ρυθμούς. Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικό να συμβαίνουν. Κρατάμε τη νίκη καθώς στο 5ο σετ κάναμε αυτό που έπρεπε και νικήσαμε".

Ο λίμπερο του Μίλωνα Άρης Χανδρινός δήλωσε: "Μένει η προσπάθεια μας, η μαχητικότητα της ομάδα μου και ένας πολύτιμος βαθμός απέναντι σε μία από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Στα δύο πρώτα σετ δεν τα καταφέραμε. Στο 3ο σετ είπαμε πως δεν θα το βάλουμε κάτω και παλέψαμε. Ο Μίλωνας έχει καυτή έδρα. Πιστέψαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε και τη νίκη, αυτό δεν έγινε αλλά πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Χαίρομαι πολύ που παίζω στο Μίλωνα και λαμβάνω χρόνο συμμετοχής. Κάνω προπόνηση και δεν υπάρχει ταβάνι στη δουλειά μου".

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Πως να είμαι ευχαριστημένος όταν δυσκολεύουμε τόσο πολύ έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Για μας είναι σα νίκη αυτή η εμφάνιση απέναντι στο Φοίνικα. Εχουμε νέα ομάδα αλλά έχουμε και βάθος στην ομάδα. Δουλεύουμε σωστά. Ξεκινήσαμε αγχωμένα όχι μόνο επειδή ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς αλλά και επειδή είχαμε κόσμο μετά από δύο χρόνια. Ηταν κάπου λογικό.

Βρήκαμε ρυθμό μετά και τις αλλαγές που κάναμε και το φέραμε εκεί που θέλαμε στις λεπτομέριες. Οποιος είναι ανιδιοτελής και καλοπροαίρετος βλέπει πως αυτή η ομάδα δίνει κάτι στο ελληνικό βόλεϊ. Καταλαβαίνει πως παίζει σωστό βόλεϊ με παίκτες που έχουν χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, χαμηλά αμοιβόμενοι, που φτιάχνουν τώρα την καριέρα του και θέλουν να καταθέσουν κάτι ωραίο στο ελληνικό βόλεϊ".