1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2021 04:44

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε διαφορά με κάποιες ομάδες», Δεληκώστας: « Είμαστε μια νέα ομάδα»

Σε δήλωση του στο www.pao1908. ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Είχαμε καλή απόδοση και πετύχαμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας. Έχουμε διαφορά με αυτές τις ομάδες ωστόσο αυτό που ζητάμε είναι η απόδοση και σήμερα είχαμε και πάλι καλή απόδοση».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις που ανέφερε: «Παίξαμε καλό ματς ιδιαίτερα στην άμυνα. Δουλέψαμε πολύ καλα και ήρθε σχετικά εύκολα η νίκη. Βέβαια για να είναι εύκολες οι νίκες εξαρτάται από την δική μας απόδοση. Όπως και να έχει το τρίποντο είναι πολύ σημαντικό».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας ανέφερε: «Με κάποια πράγματα είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε μια νέα ομάδα και νεαρή σε ηλικία και προσπαθούμε να παίξουμε σε ένα επίπεδο πολύ υψηλότερο από το δικό μας. Ο Παναθηναϊκός είναι δύο κλάσεις παραπάνω και κατά διαστήματα τα καταφέραμε. Έχουμε ένα ματς με την Κηφισιά μπροστά μας που ναι μεν είναι καλύτερη από εμάς αλλά είναι πιο κοντά στα μέτρα μας. Εμείς θέλουμε νίκες με τις ομάδες που είναι εκτός τετράδας».

Ο Ράντι Ντεβέχε του ΟΦΗ είπε: «Μαθαίνουμε πολλά όταν παίζουμε με τόσο δυνατές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαστε πιο μαχητικοί , απόψε σίγουρα δεν ήταν η βραδιά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ