Εκτυπώστε τη σελίδα
22-10-2021 23:58

Καλμαζίδης: «Είμαστε μια γεμάτη ομάδα με λύσεις» - Ορφανός: «Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε για το πρώτο τρίποντο του δικεφάλου στο Ζηρίνειο:

«Δε μπορώ να πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που ήρθε η νίκη, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι ότι καλύτερα να μην παίζεις καλά και να παίρνεις τους τρεις πόντους, παρά να παίζεις ωραία και να χάνεις. Πολλά κομμάτια ήταν θετικά, φάνηκε ότι είμαστε μία γεμάτη ομάδα, η οποία βρίσκει λύσεις και από τον πάγκο.

Πήραμε βοήθειες από τους Κουμεντάκη και Τζιουμάκα, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν από την αρχή, αυτό είναι και η έννοια της ομάδας, κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να μην αποδώσει κάποια στιγμή, και μπορεί να καλυφθεί από κάποιον άλλον, αυτό είναι θετικό. Έχουμε κάποια κενά διάστημα, γιατί, όπως όλες οι ομάδες μέχρι τώρα, δεν έχουμε απόλυτα ισορροπημένους αυτοματισμούς, και κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, θα βελτιώνεται αυτό». 

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Πετρέας είπε:  «Περιμέναμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, η οποία έχει αξιόμαχο σύνολο και καλό προπονητή. Σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο του ΠΑΟΚ και τον φυσικοθεραπευτή μας, που με βοήθησαν να επιστρέψω σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Δεν είμαι ακόμα στο 100% αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη της, κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί.». 

Δηλώσεις Γιάννη Ορφανού

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: "Ασφαλώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι που φεύγουμε από αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει βαθμό ή βαθμούς. Στο πρώτο σετ κάναμε κάποια εύκολα λάθη τα οποία μας στοίχησαν. Στη συνέχεια καταφέραμε να ισοφαρίσουμε παίζοντας καλύτερα από τον ΠΑΟΚ. Στο 4ο σετ για μεγάλο διάστημα δεν παίξαμε όπως έπρεπε, αν και προς το τέλος ανεβάσαμε την απόδοσή μας.
Από το παιχνίδι κρατάμε την αντίδραση που δείξαμε απέναντι σε ένα από τους διεκδικητές του τίτλου, αλλά σίγουρα μέσα στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε και αποτελέσματα".

O διεθνής Ολλανδός πασαδόρος της Κηφισιάς Φρέικ Ντε Βάιερ δήλωσε: "Όλη την εβδομάδα αναλύσαμε τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι της πρεμιέρας, καθώς μας στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν παλέψαμε όσο θα έπρεπε.

Απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ για τρία σετ παίξαμε καλά και με μεγάλη μαχητικότητα κάτι που με ικανοποιεί. Δυστυχώς κάναμε κάποια εύκολα λάθη τα οποία δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Έχουμε μία ομάδα με καλούς παίκτες και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».