1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2021 20:24

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε πολύ καλό ρυθμό», Ορφανός: «Μας πίεσε πολύ ο Παναθηναϊκός»

 Ικανοποιήμενος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την νικηφόρα πρεμιέρα με την Κηφισιά: 

«Ήταν πρεμιέρα σήμερα. Κάθε πρεμιέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Το είχαμε συζητήσει και μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν αφήσαμε περιθώρια στην Κηφισιά να μπει στο ματς. Η Κηφισιά είναι μια επικίνδυνη ομάδα αλλά εμείς σήμερα είχαμε πολύ καλό ρυθμό και πήραμε αυτή την καθαρή νίκη».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν είπε: «Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα αλλά κάναμε καλή εμφάνιση και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια».

 Απο την αλλη πλευρά ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε: "Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ με τα τζαμπ σερβίς του. Αντίστοιχα εμείς σε καμία περίπτωση δεν προβληματίσαμε με το σερβίς μας, ενώ είμασταν κακοί και στην υποδοχή. Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο απέναντι στον ΠΑΟΚ την Παρασκευή στο Ζηρίνειο. Θεωρώ δεδομένο ότι η Κηφισιά θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο".

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: "Όταν παίζει απέναντι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα εκτός έδρας ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση στην υποδοχή μας από το σερβίς των γηπεδούχων, ενώ εμείς δεν το κάναμε. Παρόλα αυτά είναι μία ήττα που θεωρείται εντός προγράμματος και κοιτάμε ήδη το επόμενο απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ