1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2021 23:42

2/2 για τον Φίλιππο Βέροιας κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης

Δεύτερη σερί νίκη στα φετινά εντός έδρας φιλικά έκανε την Πέμπτη 30/9 ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, καθώς, χωρίς να πείσει με την απόδοσή του, επιβλήθηκε του Πήγασου Πολίχνης με 3-1 (28-26, 25-23, 24-26, 25-20) στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας».

Όπως και στο παρθενικό φιλικό της σεζόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας» κέρδισαν με το ίδιο σκορ, στο κλειστό του Μακροχωρίου έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους, να κερδίζουν δύσκολα την ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου. Η φιλοξενούμνη ομάδα της Πολίχνης έβγαλε πολύ πάθος στο γήπεδο και ήταν σαφώς πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν το ντεμπούτο, έστω και ανεπίσημο του νεοαποκτηθέντα ακραίου άσου του Φιλίππου, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Ο προπονητής του Φίλιππου, Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Σήμερα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου! Δεν πήγαμε καλά σε κάποιο στοιχείο του παιχνιδιού μας, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας, που εμφάνισε πρόσωπο αντάξιο ομάδας της Volley league, να μας κοντράρει στα ίσα. Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μένουν μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ