1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2021 22:54

Πανταλέων: «Αιώνια πιστός δεν γίνεται αλλιώς»

Ο ιστορικός αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων και νυν γενικός διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων του του Παναθηναϊκού, εμφανώς συγκινημένος για την εντυπωσιακή εκδήλωση προς τιμήν του στο κλειστό « Παύλος Γιαννακόπουλος», δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος για την γιορτή και την αγάπη του κόσμου που τον αποθέωσε:

«Μου φαίνεται απίστευτο σχεδόν 25 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που πέρασα την πόρτα του κλειστού με τη μητέρα μου, ότι ξεκίνησε το πιο όμορφο ταξίδι στη ζωή μου.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα  να βλέπω τη φανέλα με το όνομα μου να μπαίνει στην οροφή του γηπέδου.Όλα αυτά τα χρόνια έμεινα αιώνια πιστός στην ομάδα και σας υπόσχομαι ότι το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και τώρα. Δεν θα προδώσω ποτέ τον Παναθηναϊκό.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντως αξίζετε εσείς ο κόσμος  που ήσασταν πάντα εδώ στις χαρές και στις λύπες. Αιώνια πιστός δεν γίνεται αλλιώς».

3-0 ο Παναθηναϊκός το Παραλίμνι

Το φιλικό του τριφυλλιού με το Παραλίμνι προς τιμήν του Πανταλέων και ηταν μέρος της γιορτής, ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να επικρατούν με 3-0 (25-21, 25-21, 25-12)

Οι πόντοι των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 12, Γιάκομπσεν 1, Μπάσης 1, Μάρκου 2, Ρανγκέλ 9, Ανδρεόπουλος 6, Ράπτης 2, Βαν Ντεν Ντρις 16, Στάλεκαρ 5.

 Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Μαρκάκης): Παπανδρέου 2, Μαρούλης, Παππάς, Ελευθερίου, Ιακώβου, Παπακωνσταντίνου, Σαββίδης 3, Κουτίνιο 7, Ακόστα 11, Αβερκίου, Σαράντης 1, Σιόκουρος, Καρκίδης, Παρασκευόπουλος, Βιέτο 5

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ