1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2021 15:36

Ικανοποιημένος ο Δεληκώστας από την πορεία προετοιμασίας του ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε μέρα, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Απο το πρωί στις 9 μέχρι το μεσημέρι στη 1καθημερινά ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας δουλεύει σε δυο γκρούπ τους παίκτες , ενώ το απόγευμα υπάρχει προπόνηση στο γυμναστήριο του Παγκρητίου σταδίου.

Στις πρώτες του εντυπώσεις ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την διάθεση όλων των παιδιών. είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα. εχουμε ρίξει το βάρος στην ατομική βελτίωση και τα παιδιά δείχνουν να είναι καλοί δέκτες σε αυτό που κάνουμε».

Την Κυριακή (5/9) οι παίκτες του ΟΦΗ, θα πάρουν το πρώτο τους ρεπό και το προπονητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τους ίδιους ρυθμούς.

Ειδική άδεια για να συμμετάσχει σε αγώνες της εθνικής ενόπλων, έλαβε ο 24χρονος (11/3/1997) κεντρικός (2μ03) της ομάδας, Βαγγέλης Βαϊόπουλος.

ΟΦΗ (ροστερ 2021-22

Ακραίοι: Χουάν Βάσκεζ(Βενεζουελα), Πελεγρκίν Βάργκας (Πορτο Ρίκο), Χρήστος Σαλταφερίδης, Πέτρος Κάλλας

Διαγώνιοι: Ράντι Ντουίζι(ΗΠΑ)

Κεντρικοί: Παρασκευάς Τσέλιος, Βαγιόπουλος Ευάγγελος, Τζουγκραράκης Αλέξανδρος

Πασαδόροι: Φερνάντο Αρπάιου (Αργ), Μιχαήλ Άγγελος Στεφανίδης

Λίμπερο: Άκης Δαρίδης, Τεφτσής Μιχάλης

Προπονητής: Κώστας Δεληκώστας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ