1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2021 15:24

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Λευκορώσοι Ούντρις και Κουκλίνσκι

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες, οι Λευκορώσοι του ΠΑΟΚ, Αρτούρ Ούντρις και Πάβελ Κουκλίνσκι, οι οποίοι μάλιστα τέθηκαν και στη διάθεση του Γιαννη Καλμαζίδη.

Αρχικά ο 31 ετών διαγώνιος, Ούντρις ενσωματώθηκε άμεσα με την άφιξή του στη συμπρωτεύουσα, στις προπονήσεις του δικεφάλου όπου συνομίλησε με τον Γιάννη Καλμαζίδη, και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες.

Επίσης στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται  και ο δεύτερος Λευκορώσος ακραίος, Πάβελ Κουκλίνσκι (φωτο)..Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια τον οδήγησαν για πρώτη φορά το PAOK Sports Arena, όπου πήρε μία γεύση από το καινούργιο του «σπίτι».

Ο Κουκλίνσκι δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:«Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.Επιτέλους ήρθα στην Θεσσαλονίκη και όλο είναι τέλεια. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά την δουλειά για την φετινή σεζόν. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα ψυχολογικά και σωματικά. Όλα τα παιδιά είναι καλοί επαγγελματίες και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Έχω μιλήσει με τον κόουτς για τον ρόλο μου και τους σημαντικούς μας στόχους. Αγαπώ το βόλεϊ, καταλαβαίνω πως η ομάδα θέλει το μάξιμουμ από κάθε αθλητή και είμαι κ’ εγώ αυτής της φιλοσοφίας. Θα προετοιμαστούμε για να φτάσουμε στην κορυφή.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ