1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2021 13:36

’Έφτασαν στη Σύρο οι παίκτες του Φοίνικα

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Φοίνικας Σύρου Onex για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σήμερα Παρασκευή(27/8) οι αθλητές της ομάδας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση των «Πειρατών».

Πριν από λίγες ώρες έφτασαν στο νησί οι Νίκος Παπαγγελόπουλος, Μίταρ Τζούριτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μάρκος Γαλιώτος, Βασίλης Καρασαββίδης, Ντέιβιντ Κόστα, Τζέιμς Νεόφυτος (Φυσιοθεραπευτής), Νίκος Γκιόσης (Γυμναστής).

Αξίζει να τονιστεί πως εδώ και ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται και ο Νίκος Μήλης που θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στο «πειρατικό», αλλά και οι Θεοδόσης Ηλίας και Ράιντελ Ιερεζουέλο που έχουν φτάσει με την σειρά τους στην Σύρο.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι διεθνείς.Τους αθλητές υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αντώνης Ρούσσος, το μέλος του ΤΑΑ και αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Κώστας Νικολούζος, ο Γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Σολάρης,  η γραμματέας της ομάδας κ. Μύριαμ Μαραγκού και ο τιμ μάνατζερ κ. Μανώλης Βαμβακούσης.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ